De 14 ani, alături de clienții din Germania, Marea Britanie și Polonia. De 7 ani, la dispoziția românilor

„De 14 ani suntem mândri că reușim să stabilim standardele de profesionalism în branşă, fiind astfel fideli misiunii noastre. Pentru noi, fiecare persoană este unică și de aceea fiecare persoană este abordată individual, însă cu aceeași atenție” – Promedica24

Lumea pe care o știm este în continuă schimbare, nivelul de trai și pretențiile au atins un alt prag, nemailăsând loc dezinteresului și simplității, chiar dacă aceste două criterii sunt încă „vânate” de cei neserioși. Joburile de acum, prin prisma actualelor frământări social-economice, au devenit tot mai nesigure, nemailăsând timp candidaților pentru posibile analize amănunțite asupra beneficiilor și dezavantajelor locului de muncă.

Într-o astfel de lume nesigură și „măcinată” de întrebări, luptă pentru exprimarea siguranței și profesionalismul firma Promedica24, prezentă pe piața europeană de mai bine de 14 ani și cu o istorie de 7 ani în România.

leader board 728 x 90 px

Cu înseamnă Promedica24?

Promedica24 înseamnă, în primul rând, formă legală de lucru. Este firma de recrutare personal îngrijire vârstnici ce a apărut acum 7 ani pe piața românească, sub forma unui răspuns la solicitările legate de seriozitate, eliminând din gândurile angajaților teama și nesiguranța.

Peste 35.600 de îngrijitori și peste 27.500 de clienți s-au decis să colaboreze cu această firmă, care a reușit să stabilească standardele de profesionalism în branșă, distingându-se prin: experienţă, flexibilitate, profesionalism şi atenție maximă la nevoile clienţilor.

Promedica24 prestează servicii de îngrijire pentru clienţii de pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Poloniei, în numele cărora caută și pregătește pentru muncă candidați din Polonia, România, Bulgaria, oferindu-le o formă legală de colaborare și organizarea plecării în străinătate. Ca lider pe piaţa serviciilor de îngrijire, compania, care cu ușurință oglindește modelul de perfecțiune corporatistă, depune toate eforturile pentru a se asigura că serviciile sunt prestate la cel mai înalt nivel.

Îngrijitorilor noştri le garantăm:

  • Salarii atractive și bonusuri speciale;
  • Muncă legală în condiții de siguranță;
  • Formări pentru îmbunătățirea abilităților;
  • Cursuri de limbă (pentru începători și de perfecționare).

Persoanelor pe care le îngrijim le asigurăm:

  • Siguranța și confortul unei vieți în propria lor casă;
  • Grija unui îngrijitor calificat;
  • Formalități minime și rapiditate în găsirea îngrijitorilor.

Faptul că zona de vest a țării a ajuns punctul forte pentru acest tip de job, nu mai este nicio noutate, lucru pe care îl confirmă și concurența crescută între tipurile de firme ce vizează acest domeniu. Pentru a susține cerința pieței, Promedica24 a deschis și în Reșița un punct de lucru, situat pe Strada Mihai Eminescu, nr.4, etaj 2, birou 3A.

Toate informațiile suplimentare de care au nevoie candidații se găsesc la adresa: https: www.promedica24.ro/contact sau la numărul de telefon 0355 630 006.