Daruri, mângâiere arhierească și colinde la Spitalul Orășenesc Moldova Nouă

lucian episcop
Cuib de vise 1000x100

Vizită specială a Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, la Spitalului Orășenesc Moldova Nouă. Colind și cele mai bune gânduri pentru copii și vârstnici. 

Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, a efectuat, astăzi, 4 decembrie, o vizită specială la spitalul din Moldova Nouă. Cu acest prilej, ierarhul, înconjurat de un sobor de preoți, dar și de grupul ,,Ethos” al Episcopiei Caransebeșului, a adus colindul și cele mai bune gânduri, mai aproape de copiii, vârstnicii și bolnavii unității spitalicești din Clisura Dunării.

De la mic la mare, pacienții, reuniți în fața capelei unității medicale, au ascultat cu multă bucurie și entuziasm colindele care prevestesc nașterea mântuitorului Iisus Hristos, aceștia fiind totodată răsplătiți de ierarhul Caransebeșului, cu dulciuri, calendare și alte daruri. Nu au lipsit cuvintele de mângâiere și încurajare pentru pacienții fiecăreia dintre cele patru secții ale spitalului: Secția de Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Chirurgie Generală și Medicină Internă.

lucian episcop caransebeș

publicitate si promovare in ziar

De aceeași surpriză plăcută s-au bucurat și persoanele vârstnice de la centrele din localitățile Belobreșca și Radimna (comuna Pojejena).

Prezența Preasfințitului, în orașul Moldova Nouă, se află în strânsă legătură cu spectacolul de colinde, organizat de Episcopia Caransebeșului, în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Român Moldova Nouă, intitulat ,,Peste zări o stea”, găzduit astăzi, de către Casa de Cultură Moldova Nouă, începând cu ora 17.00.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/