Daniel Toma: „Putem să avem România pe care noi o dorim împreună de mâine încolo. Am convingerea că astăzi va fi o zi istorică pentru noi toți”

untitled design set 970x90 px

Daniel Toma, copreședinele Alianței USR-PLUS Caraș-Severin, a mers la vot cu încrederea că o ștampilă atât de mică are astăzi o semnificație atât de importantă. 

Daniel Toma nu participă la alegerile parlamentare, nu se regăsește pe lista candidaților nici la Camera Deputaților, nici la Senat. Dar asta nu înseamnă că nu a mers la vot pentru a-și exprima un drept fundamental.

„Votul meu de astăzi este pentru România, pentru țara pe care o vreau transformată de cei mai competenți, integri și decenți oameni. Cei care până acum au fost dați deoparte de alții mai descurcăreți. Din cauza celor din urmă, milioane de români și-au părăsit glia, familia și pe cei dragi alegând să trăiască acolo unde le este puțin mai bine.

Astăzi, ștampila aceea mică reprezintă puterea pe care o are fiecare cetățean și astăzi putem să avem România pe care noi o dorim împreună de mâine încolo. De mâine România trebuie să înceapă etapa pe care o așteptăm de mulți ani, acea schimbare profundă care să ne facă mândri de țara noastră. Am convingerea că astăzi va fi o zi istorică pentru noi toți.”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/