Adrian Torma, în ziua alegerilor: „Am votat pentru o Românie reală, în care copiii şi adulţii să fie protejaţi şi pentru ca vârstnicii să-şi poată primi drepturile”

În jurul orelor amiezii, primarul ales de cetăţenii oraşului Moldova Nouă în 27 septembrie şi candidatul social-democrat pentru un loc în Senatul României, Adrian Torma, împreună cu soția, s-a prezentat la secția de votare nr. 130 din Moldova Veche, pentru a-și exercita dreptul cetățenesc.

„Astăzi, am votat, ca un jucător de echipă, cu cei care au condus România o perioadă lungă de timp și care au avut curaj să își asume lucrul acesta. I-am susținut pe cei care au făcut ca lucrurile să meargă în țară. Am votat pentru o Românie reală, o Românie cu bune și cu rele, în care copiii să fie protejați, în care noi, adulții, să fim protejați și pentru ca vârstnicii să își poată primi drepturile, așa cum ar fi trebuit să le primească până acum. La finalul zilei, sper ca cei pe care i-am votat să câștige alegerile, astfel încât să se poată forma un nou guvern, un guvern care să aducă o prosperitate reală României și românilor în general”, a declarat Adrian Torma la ieșirea din secția de votare.

Mai mult decât atât, acesta a ținut să-i îndemne pe locuitorii UAT-ului de la Dunăre să iasă la vot, în special datorită faptului că acest drept a fost câștigat cu jertfa multora în urmă cu mai bine de trei decenii:

„Întotdeauna am fost adeptul mersului la vot în semn de respect pentru România actuală deoarece statul român organizează aceste alegeri asumându-și anumite costuri. Ca atare, se așteaptă de la noi să mergem la vot. În al doilea rând, am mers la vot pentru cei care, în 1989, și-au asumat să moară ca noi să avem dreptul de a alege. Cei care astăzi nu merg la vot, probabil că au argumentele lor, dar îi îndemn să meargă la urne, iar, evident, dacă sunt nemulțumiți, ei își pot manifesta această nemulțumire, însă în niciun caz nu o vor putea face stând acasă”.