Daniel Toma, candidatul USR-PLUS la Primăria Reșița: „Nu trimiteți în Consiliul Local oameni plătiți doar pentru a ridica mâna la vot!”

Candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Municipiului Reșița îi îndeamnă pe alegători să țină cont de anumite lucruri atunci când vor pune ștampila pe lista de consilieri locali. Majoritatea celor din mandatul 2016-2020 au avut maximum două intervenții într-un an întreg.

Alegerea primarului este extrem de importantă în orice comunitate, însă votanții trebuie să înțeleagă și rolul fundamental al consilierilor locali. Implicarea lor ulterioară în actul administrativ este cea care poate duce la cele mai bune rezultate. Daniel Toma, candidatul USR-PLUS la funcția de primar al Reșiței, este dezamăgit de atitudinea aleșilor locali din mandatul 2016-2020.
href=”https://www.facebook.com/aliantausrplusCarasSeverin/”>
„Majoritatea consilierilor locali, conform raportului de activitate publicat pe site-ul primăriei, au avut între 0 și 2 propuneri în fiecare an. De cele mai multe ori, acele propuneri vizau câteva mici modificări ale unor anexe. Fie că vorbim de consilieri PNL, PSD, PMP sau Verzi, situația este aceeași. Mulți dintre acești consilieri se regăsesc și pe actualele liste propuse la alegerile locale din 27 septembrie.

⛔️ Nu trimiteți în Consiliul Local oameni plătiți doar pentru a ridica mâna la vot!”, transmite Daniel Toma.

Alianța USR-PLUS propune pentru Consiliul Local Reșița oameni activi, tineri energici, pregătiți pentru dezbateri și hotărâri în interesul reșițenilor.

(E)