Daniel Surdu: „România nu s-ar fi putut dezvolta la acest nivel dacă nu eram membri UE”

surdu daniel secretar de stat (39)
untitled design set 970x90 px

Trăim mai bine alături de Uniunea Europeană. Aceasta este concluzia trasă de candidatul Alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare, Daniel Surdu, care reprezintă Caraș-Severinul pe listele pentru Parlamentul European.

Uniunea Europeană este motorul dezvoltării României, crede Daniel Surdu. Din 2007 până în prezent, fondurile de miliarde atrase în proiecte de infrastructură atât la nivel local cât și național au contribuit la creșterea calității vieții fiecărui cetățean. În oglinda alegerilor europarlamentare din 9 iunie, singurul reprezentat al județului Caraș-Severin de pe listele electorale PSD-PNL lansează un apel pentru alegerea candidaților care vor asigura bunul mers al programelor de investiții.

„Noi suntem membri ai Uniunii Europene. Acest lucru ne permite să circulăm liber prin Europa și prin lume în general, să avem drept de muncă în alte state ale UE, fără să ne mai trebuiască vize, cum se cereau înainte. Există o liberă circulație a mărfurilor și evităm anumite taxe vamale care se impuneau când nu erau membri ai Uniunii Europene. Cel mai important lucru este că ne vin foarte mulți bani din Uniunea Europeană pe proiecte și programe europene. România nu s-ar fi putut dezvolta la acest nivel dacă nu eram membri. Toate fondurile de dezvoltare în infrastructură, apă canalizare, drumuri, gaz, tot ceea ce ține de dezvoltare locală și dezvoltare națională se face pe bani de la Uniunea Europeană. Noi contribuim cu o anumită sumă în fondul Uniunii și până acum ne-au venit de trei ori înapoi banii pentru investiții. De aceea cred că este foarte important să fim foarte atenți pe cine alegem în Parlamentul European. Pentru că cei care ne reprezintă ca țară în Parlamentul European trebuie să meargă mai departe în continuitatea programelor și proiectelor pornite de până acum. Poate acesta este și un motiv în plus pentru a da încredere candidaților care sunt în alianța electorală PSD-PNL. Este o alianță pentru România, este pentru cetățeni, nu este pentru anumite orgolii politice cum se întâmplă la nivel local”, a declarat Daniel Surdu.

surdu

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/