„Ar fi fost o performanță să se califice în finală!”

Fost component al lotului olimpic de gimnastică şi medaliat cu bronz împreună cu echipa la Jocurile Olimpice din Atena, Daniel Popescu se află în prezent la Reşiţa, pentru o scurtă vacanţă. Fostul gimnast a revenit în urmă cu o săptămână acasă, în familie, şi urmăreşte Jocurile Olimpice din faţa televizorului.

Echipa României de gimnastică a ratat prezenţa în finala Jocurilor Olimpice de la Londra, după ce niciunul din sportivii noştri nu a impresionat. Reşiţeanul Flavius Koczi este singurul care va fi prezent în finalele pe aparate, la sol şi sărituri. Fostul medaliat de la Atena, Daniel Popescu, a anticipat rezultatele mai slabe ale echipei României. „Era foarte greu pentru echipa României. Nivelul în celelalte țări a crescut, iar la noi a scăzut foarte mult. Ar fi fost o performanță să se califice în finală. Ar fi fost bine să obțină cel puțin rezultatul ultimei olimpiade, locul 7 de la Beijing. Favorită la echipe este Japonia. Sperăm ca Flavius Koczi să facă o figură frumoasă în finalele pe aparate”, a precizat fostul component al lotului olimpic de gimnastică.
Clipe de neuitat
Daniel a renunţat la România în urmă cu trei ani, stabilindu-se în Germania, unde s-a apucat de antrenorat, şi spune că un loc pe podium la competiţia supremă te face să trăieşti emoţii incredibile. „Am muncit foarte mult pentru Jocurile Olimpice şi visul mi s-a îndeplint. Îmi amintesc şi acum momentul când am urcat pe podium, sentimentele acelea sunt scurte, dar pur şi simplu eşti bucuros, nu mai contează nimic când eşti acolo’, a precizat Daniel Popescu.