Dan Mirea, noul promotor al culturii tradiționale din Caraș-Severin: „Eu nu am acceptat un interimat, am acceptat o provocare care mă onorează”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin are de astăzi un nou manager în persoana lui Dan Mirea. Cunoscutul actor a acceptat propunerea de interimat venită de la Consiliul Județean și este încrezător că poate schimba lucrurile în bine.

În primăvara acestui an, Ioan Benga primea nota 8,42 pentru activitatea de anul trecut a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin. Managementul său s-a încheiat însă, el având deja vârsta de pensionare, astfel că a fost propus un interimar, varianta agreată de reprezentanții Consiliului Județean fiind Dan Mirea.

„Pe mine mă onorează această propunere din partea Consiliului Județean Caraș-Severin. O să fac tot posibilul să îmi aduc experiența de marketing și management în cultură pe care am dobândit-o cât am fost în teatru (10 ani director artistic și 3 luni manager interimar al Teatrului de Vest din Reșița).”, a declarat Dan Mirea pentru Express de Banat.

Noul manager vrea să continue proiectele pe care Ioan Benga le-a început, dar în același timp vrea să aducă un plus de imagine instituției, să pună accent pe promovare. A luat deja legătura cu unii dintre viitorii colegi și are convingerea că va găsi sprijin din partea colectivului. După cele 120 de zile de interimat, Dan Mirea vrea să își depună candidatura pentru a ocupa funcția prin concurs.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

De apreciat este faptul că Dan Mirea a renunțat la postul de director al Departamentului de Cultură din cadrul Primăriei Giarmata, pe care l-a ocupat prin concurs tocmai pentru că are mare încredere în capacitățile sale.

„Eu sunt un om încrezător și cred că acest interimat este doar o problemă de timp, care ține de legislație. În primul rând nu sunt în afara domeniului de activitate, eu am cochetat cu folclorul ani de zile, cunosc fenomenul. Plus că este un post onorant. Consider că pot să îmi aduc aportul la ridicarea nivelului acestei instituții. Eu nu am acceptat un interimat, am acceptat o provocare care mă onorează. Eu nu m-am născut director, nici nu mor director, dar vreau să mor om.”, ne-a mai declarat Dan Mirea.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/