„În Caraș-Severin obținem 30% din voturi!”

Președintele Partidului Poporului, Dan Diaconescu, prezent astăzi la Reșița, a susținut o conferință de presă în cadrul căreia i-a criticat dur pe membrii PDL și USL. Pe toți i-a numit generic „mizerii”.

Dan Diaconescu, președintele PP-DD, nu a ezitat să critice actuala clasă politică. După ce a întârziat aproape 40 de minute, acesta a coborât din mașina sa luxoasă, în aplauzele celor aproximativ 100 de reșițeni prezenți la întâlnire. Oamenii i-au scandat numele, i-au strâns mâna și i-au oferit flori. În urma băii de mulțime, acesta a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a prezentat în linii mari platforma electorală a formațiunii sale politice și a aruncat cu acuze în actuala clasă politică. „Guvern USL sau PDL … e aceeași mizerie! Nu e nicio diferență între ele. Oricum, cele două formațiuni se vor alia. Așa vor sta lucrurile la alegerile parlamentare”, a declarat astăzi, Dan Diaconescu.

Scor bun în Caraș
În momentul de față, PP-DD are în Caraș-Severin 66 de organizații, urmând ca săptămâna viitoare să mai înființeze zece, astfel încât să aibă reprezentare în tot județul. În plus, zilele următoare, liderii PP-DD, de la nivel local vor prezenta listele cu candiați pentru consiliul județean, dar și pentru consiliile locale din toate localitățile cărășene. „În Caraș-Severin obținem 30% din voturile cărășenilor, atât la Consiliul Județean, cât și la consiliile locale. Fără prezența noastră în competiția electorală, alegerile ar fi fost fără sare și piper. Suntem hotărâți să nu facem alianțe nici înainte și nici după tururile de scrutin din iunie și noiembrie”, a adăugat președintele PP-DD, Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu, primit cu aplauze
Dumitru V. Apostol, unul dintre cei peste o sută de simpatizanţi ai Partidului Poporului care au venit la sediul organizaţiei judeţene de pe Bulevardul Republicii din Reşiţa, îşi pune mari speranţe în Dan Diaconescu. “Ne-am săturat de mizeria din această ţară. Cred că salvarea noastră este PP-DD, care ar fi trebuit să aibă în faţă încă un cuvânt. Ar fi trebuit să se numească Prietenul Partidului Poporului”, a spus membrul PP-DD.

Tot astăzi, Dan Diaconescu se va întâlni cu membrii partidului său din Oraviţa, la ora 16.30, în sala Teatrului Mihai Eminescu, iar o oră mai târziu cu cei din Anina. La ora 18.30 este aşteptat în Valea Almăjului, iar la 20.00 va sosi la Băile Herculane.

Comments

  1. dan says:

    DARIA te felicit pentru articol…doar ca ar mai fi ceva de adaugat…la Casa de Cultura…au fost cel putzin 500 persoane…in rest…TOATA STIMA EXPRESILOR DE BANAT !!!