„Numele meu, pe toate buletinele de vot!”

Liderul PP-DD, prezent la Reșița zilele trecute, este sigur că obține 30% din preferințele cărășenilor care se vor prezenta la urne pe data de 10 iunie. Mai mult decât atât, pentru ca oamenii să știe pe cine votează, acesta a spus că îi va scuti de stresul de a căuta pe liste și va trece propriul său nume, peste tot.

Pe buletinele de vot pentru consiliul local, consiliul județean sau chiar pentru funcția de președinte al forului județean va apărea numele lui Dan Diaconescu. „Numele meu va fi peste tot, astfel încât prietenii poporului să știe pe cine să voteze”, a spus patronul postului OTV, Dan Diaconescu, prezent la Reșița. Astfel că, cei care vor candida, vor apărea undeva în partea de jos a casetei, într-un loc aproape nesimnificativ, dacă prietenii poporului tot îl votează pe mai marele PP-DD, cel care a pus bazele partidului în urmă cu doi ani. „Desigur, în Caraș-Severin obținem 30% din votul oamenilor, ceea ce înseamnă că ajungem și în consiliile locale și în Consiliul Județean”, a adăugat Diaconescu.

În ce privește lista cu candidații PP-DD pentru alegerile locale din luna iunie, aceasta va fi făcută publică zilele următoare. Cel care va lupta cu liderul USL, Sorin Frunzăverde, și cel al UNPR, Ion Tabugan, este medicul chirurg, Pavel Purea.