Damian încearcă imposibilul la Caransebeș! Agenția Națională de Integritate îl lucrează politic!

Edilul-șef al comunei Teregova, Romulus Marius Damian, va încerca să-l detroneze pe omul politic care se bucură de cea mai bună imagine în Caraș-Severin, Ion Marcel Vela, primarul Caransebeșului, dar până atunci are necazuri cu Agenția Națională de Integritate.

Inspectorii ANI au anunțat în această dimineață că au constatat starea de incompatibilitate în cazul primarului Damian.Se aflã în stare de incompatibilitate începând cu data de 21 iunie 2012, întrucât deține simultan cu funcția de primar și funcția de membru în cadrul Consiliului de Administrație al REGIEI PUBLICE LOCALE – OCOLUL SILVIC CERBU R.A”, a informat ANI.

Faptul că acest verdict a venit la scurt timp după ce social-democratul a anunțat în mod oficial că va candida împotriva liberalului Marcel Vela pentru Primăria Caransebeș nu ar fi deloc întâmplător. Cel puțin așa e convins Damian. „Regia nu a funcționat nicio secundă, iar acest lucru se poate constata din documentele existente. De ce ANI m-a găsit incompatibil doar pe mine, în condițiile în care și primarii din alte trei comune sunt în aceeași situație?! Este evident că totul e politic. Nu e deloc întâmplător ce se întâmplă. Cum de ANI a anunțat asta după ce s-a aflat că voi candida la Caransebeș?! Eu nici măcar nu am primit vreo înștiințare de la ANI, am aflat din presă“, a comentat Damian.

Legat de viitoarea bătălie electorală cu Marcel Vela, primarul din Teregova e convins că va fi una echilibrată, că și-a măsurat deja capitalul electoral în orașul în care a făcut școala și în care și-a petrecut o mare parte din viață. „Îmi plac provocările, nu mi-e teamă de actualul primar, deși e politicianul cu cea mai bună cotă în momentul de față în județ. E primar de atâția ani, e președintele PNL, e vicepreședinte la nivel național, dar cred că îl pot învinge. Problema cu ANI nu mă va împiedica să candidez și nu cred că mă poate afecta prea tare nici din punctul de vedere al imaginii”, a spus Damian pentru expressdebanat.ro.