DADPP iar a dat-o în bară. Avea bani în cont pentru lucrările cerute de ISU!

De aproape o săptămână, Sala Polivalentă este cu lacătul pe ușă pentru că managerul obiectivului a decis acest lucru. Pauza luată pune bețe-n roate mai multor cluburi sportive care își desfășoară activitatea aici, mai ales că acestea sunt în plin sezon competițional.

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ilie Iova, a declarat astăzi că Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat, instituție aflată în subordinea CJ CS, nu ar fi trebuit să aștepte după adoptarea unei decizii în plenul forului legislativ de la nivel de județ pentru alocarea de fonduri. Asta, pentru că ar fi avut banii necesari demarării investițiilor cerute de inspectorii de la ISU Semenic.

Dânșii au avut bani în buget, iar acum, la sfârșit, ne-am trezit că sunt niște sume necheltuite. Or, în momentul în care tu ai banii, practic, poți să îi gestionezi în așa fel încât să prioritizezi activitatea. Deci, dânșii puteau să aloce acești bani. În varianta în care îi au o să facă din banii pe care îi au, în varianta în care va trebui să îi alocăm, pe data de 24, în ședință, vom aloca această sumă. Nu mi se pare normal, însă, dacă ai banii să nu îi cheltui”, a declarat Ilie Iova, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Vezi AICI ce declara săptămâna trecută managerul Sălii Polivalente, Robert Buzzi!

Mai mult decât atât, acesta a adăugat că va lua și măsuri pentru situația neplăcută care s-a creat. „Aveți răbdare și veți vedea măsurile sau sancțiunile pe care le vom lua, mai ales că pentru alocarea banilor nu era necesară o rectificare de buget, ci existau în bugetul Direcției”, a avertizat astăzi Iova, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o la sediul Consiliului Județean.

Indiferent de situația creată, forul județean îi asigură pe toți iubitorii de sport că fondurile există și că solicitarea ISU Semenic cu privire la dotarea ce trebuie făcută va fi rezolvată, astfel încât activitatea să înceapă cât mai curând în Sala Polivalentă.