Dacus, noua comoară din Banat, oferă caransebeșenilor bogățiile din cufăr

explo 1000x200

„Am cu ce să mă mândresc!” Produse noi, de cea mai bună calitate, locuri de muncă și încă un investitor în zonă sunt lingourile de care se bucură gugulanii și nu numai. Cel mai mare magazin de bricolaj din Caransebeș și-a deschis astăzi,oficial, porțile.

Municipiul Caransebeș a bifat încă o bilă albă pe piața de retail, odată cu deschiderea celui mai mare magazin de bricolaj din zonă. Firma, jumătate română și jumătate poloneză a venit pe piața din Caraș-Severin sub amprenta unei noi bule de oxigen, atât în ceea ce privește locurile de muncă cât și în ceea ce privește gama de produse diversificate și de calitate prezente pe rafturile investitorului Dacus.

Locația, ce oferă un spațiu de 4500 mp în interior, o grădină exterioară de 600 mp, un depozit de materiale grele de 2000 mp și 150 de locuri de parcare a fost astăzi luată cu asalt de sute de clienți, care sub imboldul normal al curiozității nu au plecat cu mâna goală. De la produse de grădinărit, decorațiuni pentru casă, electrocasnice sau echipamente de protecție, fiecare client a găsit ce a căutat și chiar mai mult.

„Deoarece este un magazin mare și aerisit am încercat pe partea de bricolaj să avem o gamă cât mai diversă. Nimeni nu poate să aibă totul, dar încercăm să fie cât mai mult. Am venit în întâmpinarea clienților noștri și cu produse noi, chiar din Polonia, produse pe care sunt sigur că nu le regăsim pe rafturile multor magazine de acest gen din țară. Spre exemplu, pe partea de gresie și faianță avem 200 de tipuri pe stoc, ceea ce este destul de mult, ținând cont că alte magazine au numai modelul și trebuie comandat de clienți, dar noi le avem pe stoc. De asemenea, stăm foarte bine și pe partea de grădini exterioare și la fel de bine am plusat și în zona de echipamente de protecție. Prin urmare, noi am încercat să nu avem aceeași gamă ca și cei din jurul nostru”, a povestit Gheorghe Țeudan, administratorul societății Dacos Bricolaj.

Gheorghe Țeudan a mai explicat că potențialul Caransebeșului a fost motivul principal pentru care Dacus a decis să deschidă magazinul în oraș, iar la acest capitol s-au justificat locurile de muncă nou create, în număr de 50, iar administratorul se așteaptă la și mai multe angajări în perioada următoare: „În momentul în care am luat hotărârea să deschidem, în toată țara se spunea că nu găsești oameni pe care să îi angajezi. Contrar teoremei generale, am găsit foarte multe CV-uri și chiar am avut de unde să alegem, păstrând și rezerve în cazul în care vom mai face angajări”.

Pentru că cei mai mulți își pun întrebarea: „cum poate avea succes un business pe timp de criză”, omul de afaceri Gheorghe Țeudan, care activează de mai bine de un deceniu în domeniul de retail, a explicat: „noi, cei care activăm pe piața de bricolaj nu am resimțit criza. A fost o perioadă mai rea în martie, început de aprilie, când toată lumea era speriată și nu știa nimeni încotro să o apuce dar pentru noi lucrurile și-au revenit de la jumătatea lui aprilie și acum merg foarte bine. O criză economică va exista în mod sigur, acum nu va fi la fel în toate domeniile, cel puțin nu în acest domeniu, nu vor fi probleme anul acesta și sigur nici anul viitor”.

În ceea privește prețurile practicate în magazinul de bricolaj Dacus, acestea au fost gândite în funcție de bugetul fiecăruia: „Lumea se întreabă întotdeauna și de preț, dar din experiența mea spun că nimeni nu este cel mai ieftin pe toate produsele, întotdeauna se vor găsi câteva produse mai ieftine și altele mai scumpe. Fiecare este liber să își aleagă ce dorește, iar astăzi fiind motiv de sărbătoare pentru noi, la deschidere pe clienți i-am întâmpinat cu premii, iar pentru perioada imediat următoare le-am pregătit o serie de oferte”, a concluzionat administratorul.

tmc 640

Magazinul este situat pe strada Lunca Grofului, Buchin, în parcul industrial Buchin-Caransebeș, iar programul de lucru este zilnic, de la ora 08.00 la ora 21.00.