Dacă nu faptele, măcar vorbele să-l facă celebru pe Romeo Dunca! Președintele Consiliului Județean, vedetă la Antena 3!

Cât de mult și-a dorit Romeo Dunca să ajungă pe prima pagină a ziarelor centrale ori în deschiderea jurnalelor TV! Cât s-a zbătut onorabilul nostru președinte să se evidențieze cu ceva (nicidecum la capitolul realizări și performanțe). Câte nopți nedormite, câte intervenții făcute în stânga și-n dreapta… Dar până la urmă a reușit. Și nu oriunde, ci la Antena 3, televiziunea lui Dan Voiculescu, la o oră de maximă audiență, când tot omul își savurează cafeluța înainte de a pleca la serviciu.

Așa s-a întâmplat azi-dimineață, când cei de la știri au preluat „glumița” spusă de onorabilul președinte de Consiliu Județean, atunci când un ziarist local – ăla disperat, „cu motor de Volgă îmbătrânită” – l-a întrebat cum îl consiliază Luminița Jivan, fosta șefă a PSD Caraș-Severin. „Bine! Îmi spune că bateți câmpii și eu o cred”, i-a răspuns la mișto Dunca. Iar la întrebarea: „Vă spune (Luminița Jivan n.r.) ce parfum să folosiți?”, președintele i-a lăsat pe ziariști cu gura căscată: „Nu, domnule, că nu este consiliera mea sexuală! Nu are în statut lămurirea mea față de parfumuri”.

Felicitări, domnule Dunca! De astăzi, Florin Cîțu și Ludovic Orban o să fie mândri de dumneavoastră, iar o țară întreagă o să vă aprecieze pentru vorbele de duh (de intelectual rasat) spuse la adresa consilierei personale.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/