Dacă începe facultatea, începe și distracția! UNIVIBES dă startul noului an universitar!

Porțile noului an universitar se deschid într-un mod aparte pentru studenții Universității de Vest, care își vor lua doza de energie dintr-un festival inedit, cu trei scene și mai multe ateliere de creație, ce vor acapara spațiile instituției. Astfel, comunitatea timișoreană este invitată la unicul și neconvenționalul eveniment UNIVIBES!

Aflat la a treia ediție, UNIVIBES își propune să vă ofere o deschidere a anului universitar altfel, care să promoveze arta și cultura și să-i încurajeze pe studenți să fie creativi. Evenimentul va avea loc în data de 28 septembrie, în spațiile exterioare și interioare ale UVT, după un concept european avansat de implicare și motivare a studenților, dar și de dezvoltare a legăturilor dintre mediul universitar și comunitatea locală.

Punctele culminante ale evenimentul vor fi asigurate de trupele [dunkelbunt] din Austria, Pannonia Allstars Ska Orchestra din Ungaria și byron, binecunoscuta trupă românească de rock alternativ. De asemenea, un număr însemnat de artiști timișoreni se vor afla pe scenele festivalului: Sonatic, A L L O V E R, Twisted Blue, Pământ, Emil Kindlein (în trio și alături de Daniel-Silvian Petre) sau Angel.

Așadar, ediția UNIVIBES UVT va aduce în fața publicului timișorean și în special a studenților, în data de 28 septembrie, concerte pe trei scene, ateliere de creație, expoziții sau proiecții de scurtmetraje. O varietate de genuri muzicale vor fi prezentate de artiștii invitați: rock, ska, funk, swing, jazz, folk, electro, drum’n’bass, totul pentru a garanta un început de an universitar deosebit.

Evenimentul UNIVIBES UVT 2019 este deschis tuturor participanților interesați și beneficiază de intrare liberă, tineri de toate vârstele fiind așteptați cu drag în spațiile artelor din acest festival organizat de UVT.

În cadrul evenimentului va fi amenajată și o zonă de food&drinks de unde vor putea fi achiziționate diverse produse alimentare și băuturi.

Main stage – Rock’n feelings

(terenul de sport (fotbal) de vizavi de sediul central al Universității de Vest din Timișoara)

18:00 – A L L O V E R

19:00 – Sonatic

20:00 – Pannonia Allstars Ska Orchestra

21:15 – byron

22:30 – [dunkelbunt] LIVE

Electric vibes

(terenul de baschet din curtea din spatele sediului central al Universității de Vest din Timișoara – între sediul central UVT și sala de sport)

18:00 – Angel (Souledout) b2b Bread & Butter (ABC)

21:00 – Teluric (Eating Records/Joule Imprint)

22:30 – Dragoș Ilici (sunrise)

Drum’n’jazz

(a doua curte interioară din dreapta holului central de la parter al sediului central al Universității de Vest din Timișoara)

18:00 – Twisted Blue

19:00 – Petre & Kindlein „Monsters of Folk”

20:00 – Kindlein Trio

21:00 – Pământ

22:00 – Dalla, Jinx & Raver (JawBreaker Crew)

Curtea AIA

(curtea interioară din stânga holului central de la parter al sediului central al Universității de Vest din Timișoara)

15:00 – ateliere de pictură, literatură, jonglerii, origami & jam session/open mic

Proiecție Scurtmetraje

Amfiteatrul „Ioan Mihai” (parter UVT)

+ Chill Court

(prima curte interioară din dreapta holului central de la parter al sediului central al Universității de Vest din Timișoara)

&

Food & drinks zone

(terenul de sport (fotbal) de vizavi de sediul central al Universității de Vest din Timișoara & parcarea din fața sediului central al Universității de Vest din Timișoara)