Dă viață primăverii cu cele mai noi produse de la Dacus Bricolaj!

dacus 1
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Dacă planul tău, în această perioadă, este să îți reînnoiești locuința sau pur și simplu cauți îmbrăcăminte potrivită pentru activitățile de primăvară, cel mai mare magazin de bricolaj din Caransebeș te așteaptă zilnic cu cele mai bune oferte. 

De la pomi fructiferi, la sere de plante, mobilier de grădină sau unelte pentru grădinărit, în marea familie Dacus Bricolaj este expusă o paletă vastă de produse și oferte, la îndemâna tuturor clienților.

Ofertele speciale sunt valabile toată luna martie și încă mai ai timp suficient pentru a te decide și pentru a cumpăra cele mai bune produse din magazinul de bricolaj situat în Caransebeș. În grădina magazinului sunt prezente câteva sute de oferte speciale la pomi fructiferi, arbuști ornamentali, butași viță de vie, semințe, diverse unelte pentru grădinărit, scule electrice, materiale de construcții și multe altele.

De asemenea, dacă ai în plan să termini un proiect de casă anul acesta, acum e timpul să începi. Vremea plăcută te ajută, și mai ales produsele de calitate de la Dacus care îți dau impulsul necesar pentru a lucra cu spor. Cu banca pliabilă vei putea să stai și să admiri natura în razele soarelui, iar dacă vremea se schimbă vei putea să o depozitezi cu ușurință, oriunde în locuința ta.  Sigur că dacă vrei să alergi desculț prin covorașul moale de gazon și să te bucuri de o curte amenajată, acum e timpul să iei gazonul universal de la Dacus și să începi să îl sădești.

dacus 3

1000x100 (3)

Dacus Bricolaj îți pune la dispoziție și articole de îmbrăcăminte adecvate pentru activitățile de primăvară, iar curățenia, sub razele plăcute ale soarelui îți face și mai multă plăcere dacă ai aparatul de curățat ferestre Teesa, cu care vei adora să cureți toate geamurile casei.

DACUS, cel mai mare magazin de bricolaj din Caransebeș  are o grădina exterioară pregătită pentru iubitorii de flori, ornamente și aranjamente, un mini garden center cu peste 50 de flori, arbori și arbuști ornamentali. Cel mai mare magazin de bricolaj din zona Caransebeș, are, de asemenea o gamă variată de produse dispuse într-un spațiu generos de expunere: 4.500 m.p. în interior, o grădină exterioară de 600 mp, un depozit de materiale grele de 2000 mp. Sunt peste 15.000 de motive să vii în magazin: de la produse de grădinărit, materiale de construcții, decorațiuni pentru casă, electrocasnice, unelte până la echipamente de protecție și multe altele.

dacus 2

 Cel mai mare magazin de bricolaj din Caransebeș  are o grădina exterioară pregătită pentru iubitorii de flori, ornamente și aranjamente, un mini garden center cu peste 50 de flori, arbori și arbuști ornamentali. Dacus are, de asemenea, o gamă variată de produse dispuse într-un spațiu generos de expunere: 4.500 m.p. în interior, o grădină exterioară de 600 mp, un depozit de materiale grele de 2000 mp.
publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/