Cuvinte dure la adresa social-democraților care au prins glas: „Impostori, oportuniști, circari și parveniți”

În ultima vreme au apărut voci care îl atacă pe Silviu Hurduzeu, președintele interimar al PSD Caraș-Severin, pe motiv că nu administrează așa cum trebuie problemele partidului și că nu se implică suficient. Vocile vin tocmai din interiorul formațiunii. Din același partid însă vin și contraatacurile. Iar autorul lor nu e Silviu Hurduzeu!

Cele două mari partide din România sunt scindate în Caraș-Severin. Săgețile otrăvite nu sunt direcționate dinspre un partid spre altul, așa cum ar fi normal într-o luptă politică, ci războaiele se dau în interiorul formațiunilor. Dacă deja ne-am obișnuit cu înțepăturile din PNL, credeam că măcar la PSD se așterne liniștea odată cu demisia Luminiței Jivan. Nici pe departe! Contestatarii actualului președinte interimar, Silviu Hurduzeu, au prins glas și îl acuză pe acesta de neimplicare.

Unul dintre cei mai duri contestatari ai lui Hurduzeu este Nelu Zaberca, preşedinte al filialei PSD Moldova Nouă. Acesta nu crede absolut deloc în șansele actualului președinte de Consiliu Județean să mai câștige un mandat, considerând că va fi pur și simplu umilit de Romeo Dunca, varianta liberală pentru ocuparea postului în cauză.

Atitudinea lui Zaberca a fost taxată imediat de un alt pesedist, Lucian Miclău. Acesta consideră că vocile care apar acum ar trebui să fie reduse la tăcere și îi cataloghează în termeni duri pe cei care îndrăznesc să ridice tonul.

„Problema noastră ca partid, pentru care am și pierdut alegerile anul trecut, este că am permis unor «terchea-berchea», care nici măcar nu aveau curajul să intre în sediul de pe George Enescu, până la sfârșitul anului 2018, așteptând ca niște milogi spășiți prin mașini sau pe banca din fața sediului, să vorbească în numele PSD C-S! Din păcate anul 2019 a fost catastrofal atât pentru PSD Caras-Severin, cât și pentru PSD în general, din cauza unor impostori, oportuniști, circari și parveniți, care anul trecut erau «marii strategi» ai PSD C-S, iar acum dintr-o dată devin niște mici băgători de seamă, în lipsă de ocupație. În semn de respect pentru partidul care v-a făcut mari din niște «neica-nimeni» ce erați până anul trecut, vă recomand să aveți măcar bunul simț tăceți din gură!”, le transmite Lucian Miclău.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/