Cutremur puternic înainte de miezul nopții

replica cutremur
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

S-a zguduit din nou pământul în județul Gorj, cutremurul fiind resimțit în toată partea de sud-vest a României. Deși specialiștii spun că a avut o magnitudine puțin peste 4 grade, oamenii susțin că s-a simțit mult mai puternic de atât.

Seismul a avut loc la ora 23:30:55 în județul Gorj, acolo unde s-au înregistrat mai multe cutremure de intensitate medie și mare în ultimele 6 luni. Cel de noaptea trecută, un cutremur mediu, a avut magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter, la adâncimea de 8,6 km, fiind considerat un cutremur de suprafață. Acesta poate fi și motivul pentru care oamenii din zonele apropiate de epicentru spun că au resimțit mult mai puternic acest cutremur, la fel ca pe cele din luna februarie, de aproape 6 grade pe scara Richter. În plus, cutremurul de noaptea trecută a produs și un sunet puternic, spun oamenii.

„A vuit tare pădurea și la Straja.”, „Nu cred ca a fost de 4,1 s-a simțit ca cel de 6 foarte rău! Bumbești-Jiu Gorj!”, „Vulcan HD , etj 8 …s-a mișcat binișor patul și un vuiet înfundat.”, „S-a simțit puternic și a durat mult, în Tg-Jiu. Nu mai spun de bubuitura cu care vine însoțit!”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor imediat după cutremur.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Seismul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 16 km NV de Târgu Jiu, 67 km NE de Drobeta-Turnu Severin, 70 km S de Hunedoara, 84 km S de Deva, 97 km V de Râmnicu Vâlcea, 98 km E de Reșița.

Cutremurul a avut două replici, la ora 23:33:35 și la ora 23:55:54, cu o intensitate de 2,7 și 2,3 grade pe scara Richter.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/