Curtea de Conturi îl adoră pe Nelu Popa. Cel puțin asta susține edilul

Primarul Ioan Popa susține că a primit mesaje de la inspectorii Curții de Conturi, mesaje care ar spune că aceștia sunt foarte mulțumiți de activitatea auditată.

Curtea de Conturi numai ce a finalizat auditul la Primăria Reșița, iar primarul spune că nu au fost semnalizate probleme majore în urma controlului, ba chiar a fost lăudat pentru management. „Probleme mici, minore din punctul meu de vedere și al dânșilor. Mesajul pe care l-am primit este că sunt foarte mulțumiți”, spunea primarul Ioan Popa.

Singurul subiect mai tăios disputat cu inspectorii de conturi a fost generat de acciza din facturile de gaz plătite pentru școli. Primarul a încercat să rezolve printr-o hotărâre de consiliu local această problemă, dar proiectul a căzut la vot.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Primarul spune că schimbare se vede, a fost observată și de inspectori, căci nu mai vorbim de corecții uriașe de sume. „Nu mai vorbim azi de corecții ca în anii 2014 sau 2015, corecții de milione de lei, ci doar de probleme minore”, a mai spus primarul Ioan Popa.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/