Consiliul Județean e bun de plată! Executarea lucrărilor nu poate fi contestată de nimeni!

Omul de afaceri Axente Obrejan, a cărui firmă are de încasat de la Consiliul Județean Caraș-Severin, potrivit unei decizii a instanței de judecată, nu mai puțin de 7,3 milioane de lei, ține să-i lămurească pe toți cei care miros ceva necurat în „afacerea Aeroportul Caransebeș”.

În ciuda numeroaselor declarații date de unii parteneri de afaceri în anchete penale și a faptului că reprezentanții administrației județene nu își însușesc obligația de plată în sumă de 7,3 milioane de lei, SC Excav Prod, prin Axente Obrejan, ține să pună punct oricăror discuții. „Lucrurile nu stau așa cum spun cei de la Consiliul Județean. Sunt lucrări reale, recepționate de Consiliul Județean și care se regăsesc fizic în aeroport. Sunt lucrări care pot fi văzute de oricine. Vă invităm la fața locului pentru a constata și dumneavoastră că aceste lucrări au fost executate în realitate”, a precizat Obrejan pentru expressdebanat.ro.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Ultimul cuvânt în ceea ce privește achitarea facturii ce depășește bine un milion de euro îl va avea Curtea de Apel Timișoara.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/