Cursuri gratuite de pregătire pentru bacalaureat și admitere oferite de Universitatea Politehnica

Universitatea Politehnica deschide seria de cursuri gratuite de pregătire pentru elevii de liceu. Cursurile sunt de matematică, utile celor care vor să urmeze una dintre facultățile instituției, dar şi pentru cei care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat.

Cursurile sunt organizate prin Departamentul de matematică al Universității Politehnica Timișoara și se vor desfășura în mediul online. Lecțiile de matematică se organizează în perioada 27 februarie-5 iunie 2021, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10.00, online pe Zoom și live pe pagina oficială de Facebook a Universității Politehnica Timișoara.

Pentru înscriere, elevii sunt invitați să folosească formularul disponibil aici, urmând să primească linkul de conectare la platforma Zoom. Lecțiile vor putea fi urmărite online pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Temele dezbătute urmează conţinutul Culegerii de probleme de matematică pentru examenul de admitere din anul 2021 la Universitatea Politehnica Timişoara, publicată la Editura Politehnica, care va fi pus gratuit la dispoziția celor interesați, în format electronic. Conținutul probei scrise a concursului de verificare a cunoștințelor (tip grilă) la matematică urmează programa de bacalaureat de la disciplina matematică.