Curs de prim-ajutor gratuit, născut dintr-o tragedie! Sesiunile vor avea loc la Timișoara

untitled design set 970x90 px

În perioada 31 ianuarie – 3 februarie vor avea loc, la Timișoara, o serie de cursuri de prim-ajutor gratuite, organizate de un tată care și-a pierdut unicul băiat în urma unui banal înec cu mâncare. 

Familia Vlașin a trăit momente cumplite în 2015 când l-au pierdut pe Luca, băiețelul lor de doar doi ani. Din încercarea grea prin care a trecut, Vasile Vlașin a dat naștere unor proiecte din care fac parte și seriile de prim-ajutor pe care le organizează în mod gratuit atât în țară, cât și în străinătate. Până în prezent a susținut peste 640 de sesiuni în România, Europa și America Centrală.

Pentru perioada 31 ianuarie – 3 februarie venim cu o invitație de mare interes, de mare valoare și necesitate și anume: curs de prim-ajutor – resuscitare în caz de stop cardio-respirator și eliberare de căi respiratorii în caz de înec. L-am invitat din nou la Timișoara pe domnul Vasile Vlașin, un tată care a făcut multe specializări în acest domeniu, îndemnat de pierderea unicului băiat în urma unui banal înec cu mâncare”, au transmis organizatorii. 

Cursul este acreditat de Consiliul European de Resuscitare, iar participanților le vor fi puse la dispoziție manechine profesionale și echipamente necesare pentru exersarea manevrelor de prim-ajutor. Cei care doresc să participe trebuie să știe că se lucrează cu grupuri de maximum 25 de persoane și vor fi câte două sesiuni în fiecare zi. Una între orele 12.00.-15.00, iar cealaltă între orele 17.00-20.00. De asemenea, în măsura posibilităților, oamenii pot dona pentru a-l ajuta pe Vasile Vlașin să ducă mai departe proiecte care fac diferența între viață și moarte.

publicitate ziar expresb 1000x100

Înscrierea se face prin SMS sau Whatsapp la numărul 0740 483 729, precizând numele, ziua și ora la care preferați să participați. Le vom lua în considerare în ordinea înscrierilor, iar dacă va mai fi interes sunt încrezătoare că domnul Vlașin își va prelungi șederea în Timișoara și vom continua și în zilele următoare. Am menționat că acest curs este gratuit, dar merită să țineți cont de efortul acestui tată care, pe lângă cheltuielile privind organizarea unui asemenea curs, are permanent nevoie și de echipament performant pentru eficiență maximă. Apreciem orice contribuție”, mai transmit organizatorii.

Evenimentul va avea loc la centrul Incuboxx de pe strada Circumvalațiunii, numărul 2 din Timișoara.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/