Curățăm România, curățăm Oțelu Roșu și Bocșa!

kv

În luna mai, ECOTIC organizează alături de partenerii săi, campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în cinci orașe și două comune din țară. Bocșa și Oțelu Roșu sunt pe listă.

Campaniile de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice se alătură campaniei “ Curățăm România” , organizată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, iar pentru a preda corect spre reciclare, organizatorii oferă premii.

ECOTIC vine în sprijinul cetățenilor care doresc să se debaraseze corect de deșeurile electrice organizând o serie de campanii “Orașe Curate”, ce oferă soluții la îndemâna publicului larg, locuitorii acestor orașe având la dispoziție:

tm4ua media express de banat (100x1000px)

1)Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri electrice/frigider/mașină de spălat etc).
2)Predarea la puncte de colectare dedicate.

Orașele în care se va face colectarea sunt: Bocșa, Oțelu Roșu, Siret, Bolintin Vale, Nădlac și în comunele Sălard și Diosig.

∙Orașe Curate Siret – 2 – 20.05.2022
∙Orașe Curate Bolintin Vale – 9-13.05.2022
∙Orașe Curate Nădlac – 14.05.2022
∙Orașe Curate Bocșa – 18.05.2022
∙Orașe Curate Oțelu Roșu – 19.05.2022
∙Comune Curate Sălard, Diosig – 21.05.2022

Pentru a încuraja inițiativa de colectare-reciclare, organizatorii oferă PREMII. Fiecare campanie în parte are mecanismul propriu, detalii sunt disponibile pe www.ecotic.ro. ECOTIC pune la dispoziția tuturor cetățenilor numărul unic 021 9641 unde aceștia sunt consiliați în vederea identificării celei mai convenabile soluții de debarasare a deșeurilor electrice, becuri și baterii. Prin apelarea acestui număr poate fi solicitată și preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase.

“Continuăm să fim alături de cetățeni în dorința lor de a colecta separat și a proteja mediul. Astfel, venim în sprijinul lor cu campanii de informare, precum și cu soluții concrete de debarasare a deșeurilor electronice și de baterii.” declară Bogdan Dumbravă, Coordonator Regional Vest ECOTIC.

Despre ECOTIC:

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006, care pune la dispoziție gratuit recipienți pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni inclusiv surse de lumină și baterii, precum și preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu. Pentru mai multe detalii sunați la 021 9641.

banner 970 x 250