Curaj, provocare, succes! Medici’s, declanșatorii unei noi epoci

Evoluție medicală încununată cu succes, educație în sănătate și pacienți tratați cu respect și profesionalism. Templul în care s-au reunit unicitatea, profesionalismul desăvârșit și relațiile inter-umane. Medici’s, de 25 ani!
Au trecut 25 de ani de când doctorul cărășan, Adrian Bădescu a deschis porțile spre un alt univers. Un nou concept, un centru medical al eleganței, al bunului simț, un loc în care doctorul a devenit prietenul pacientului. Clinicile Medici’s Timișoara  sunt un templu al evoluției, al educației sanitare, al prieteniei, și la temelia căruia stau mărturie pietrele cele mai de preț – profesionalismul desăvârșit.
Alături de Narcisa Bădescu, soția acestuia, și cu o echipă puternică la cârma corabiei, dr. Adrian Bădescu a construit pas cu pas una dintre cele mai puternice și apreciate clinici din vestul țării. La 25 de ani de excelență în servicii medicale, Clinicile Medici’s  bifează cu brio la toate capitolele: educație sanitară, implicare în viața socială și culturală a Timișoarei, respectul cuvenit meseriei și cel mai important aspect – pacienți tratați cu respect și profesionalism.

309955642 10162205082164056 468505322765090621 n

Teodora Dinulescu – medic anatomopatolog, Gabriela Marinescu – director servicii de sănătate ocupațională, Larisa Axente – manager de operațiuni, Roxana Mitroi – consilier de calitate, Alina Bălăceanu – director medical adjunct, Adriana Lungu -directorul medical de laborator,  Bianca Bădescu – medic rezident, specialitate medicină de laborator, Nicoleta Vintilescu –  director de marketing și Cristi Bădescu – coordonatorul departamentului de marketing online sunt membrii echipei de management fără de care povestea și reușita Medici’s nu ar fi existat:
„Eu fac afacere de familie și mă bucur că am rămas uniți, nu doar în familie ci și în firmă. Cu mult timp în urmă am început un curs de antreprenoriat, și cei care l-au ținut atunci, niște lectori străini, ne-au spus că șansa cea mai mare ca un business să falimenteze în primii cinci ani este dacă cineva din zona profesională îl va face. Eu veneam dintr-o zonă profesională, la fel ca și Teodora Dinulescu, dar Narcisa, soția mea nu a fost nici în zona de multinaționale și nici în zona de medici. Prin urmare ea a fost antreprenorul real, secundată de Teodora și pentru asta nu pot decât să le mulțumesc!”, a declarat Adrian Bădescu.
Mulțumirile și aprecierile s-au dus și către toți partenerii Clinicilor Medici’s, unii alături de companie chiar și de mai bine de 20 de ani, și desigur, fiecărui medic și coleg din Medici’s.  

„Vreau să mulțumesc colegilor din Corpul Consular Timișoara, colegilor din cluburile economice străine din Timișoara:  Nord American, German, Francez și Italian care sunt alături de noi, dar mulțumesc și rectorilor prestigioaselor universități din Timișoara, UMF și UVT alături de care avem parteneriate solide și atât de bine închegate”.

Pentru că o afacere de succes se construiește cu efort și trudă, dar și cu asumarea multor greșeli, fondatorul Clinicilor Medici’s, a pus și pune în prim plan relațiile interumane ce stau mai presus de orice valoare:

„Este foarte greu să faci business în România, dar în același timp este o provocare și este foarte plăcut. E adevărat că antreprenorilor români li se reproșează încă barbarismul pentru că uneori antreprenorii români nu se poartă așa cum trebuie cu angajații sau uneori nu se poartă așa cum se cuvine nici cu partenerii de afaceri. Eu mi-am dorit încă de la început altceva: am vrut ca fiecare salariat din clinică și fiecare medic să găsească un mediu plăcut și civilizat, cu o anumită armonie. Aici nu am pus niciodată accentul pe cine are dreptate, ci pe relație care este mult mai importantă. Relația pe care o avem între noi, deoarece micile greșeli le putem corecta, si asta chiar și nemții spun că un serviciu de calitate nu e un serviciu lipsit de greșeli, ci un serviciu în care dacă ai făcut o greșeală, să o corectezi foarte repede. Cred că ne-am străduit foarte mult să avem o relație foarte civilizată și foarte normală cu toți colegii, partenerii și clienții noștri, iar asta este cheia succesului nostru!”

309423501 10162205081839056 6963488807182266150 n

În ceea ce privește implicarea în comunitate și educație, Clinicile Medici’s se mândresc, fără dar și poate, și cu acest lucru, iar Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara, prezent de asemenea, la evenimentul aniversar, a confirmat:

„Sunt în preajma unor oameni deosebiți și îmi dau seama că atunci când ești lângă oameni de valoare, oameni cu viziune, cu o serie de capacitați extraordinare de a pune în practică aceste viziuni, îți dai seama că se poate. Se poate să fim și altfel! Avem împreună un parteneriat strategic, iar alături de Medici’s am dezvoltat și am pus în practică zeci de proiecte ce au fost în folosul întregii comunități.

Prima dată când am auzit de Medici’s eram adolescent, eram fascinat de ce am citit, era vorba despre celebra familie toscană Medicis, iar după ani am avut prilejul să cunosc un altfel de Medici’s. Important este ce faci, pentru că zilele trec, noi suntem trecători, iar doar ce lăsăm în urma noastră contează. Dincolo de partea de business a Clinicilor Medici’s , afacerea aceasta de bine se vede. Implicarea în proiecte sociale, educaționale este vizibilă și nu mai trebuie detaliată. Cu astfel de parteneri precum  Medici’s ne dăm seama că noi contăm, și ceea ce facem, va conta și va rămâne indiferent cât de efemeri suntem.

Felicitări, Adrian și Narcisa de Medici’s!”

medicis33

Prieteniile transced decenii și transced un sfert de veac

O relație de business și mai presus o veche prietenie ce îi leagă de mai bine de 25 de ani: Octavian Crețu, rectorul UMF Victor Babeș și Adrian Bădescu, CEO Clinicile Medici’s: 

„Adi îmi spunea: Eu o să fac un business medical. Ai curaj? Da, am curaj! După ce am cunoscut-o pe Narcisa mi-am dat seama că va fi bine.

Voi ați lansat o mare afacere, dar să știți că nu asta este cea mai mare realizare a voastră, ci faptul că ați închegat o mare familie, pentru că în viață banii vin, banii pleacă, dar relația care se sădește între oameni este cea mai importantă.
Noi am înțeles că nu poate exista educație performantă, nu poate exista cercetare, sănătate performantă fără implicarea medicului privat. Eu personal am înțeles și înțeleg că doar deschizând universitatea spere comunitate, spre mediul privat vom reuși să aducem universitatea la un loc pe care îl merită, și mai ales că poartă și numele de Timișoara.”, a spus Octavian Crețu, rectorul UMF Victor Babeș Timișoara.

309711869 651642159652468 7790651840123675533 n

Ce reprezintă acum efectul Medici’s?  Dacă creezi un mediu potrivit, un mediu stimulativ și aduci oameni de valoare din domenii diferite, aceștia vor germina idei și evoluții la care nici nu te gândești. Cam asta a făcut familia toscană Medicis și asta face în prezent și familia Clinicilor Medici’s – declanșatorii unei noi ere în sănătate.

„Fiecare dintre noi putem construi un templu pentru Timișoara și câte un templu pentru noi înșine!” – dr. Adrian Bădescu, fondatorul Clinicilor Medici’s

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/