Cupa României la minifotbal, cu două echipe din Timiș la start

explo 1000x200

Turneul final al Cupei României la minifotbal s-a desfășurat anul acesta departe de Banat, tocmai în Bacău, ceea ce a făcut să participe doar două echipe timișene. Continental AP a jucat până în optimi și a primit trofeul Fair-Play, în timp ce Inside Decor s-a oprit în faza grupelor.

Continental AP a jucat în grupa 7. Acolo s-a impus cu 3-0 cu Barrier Bacău și a obținut alt succes, după loviturile de departajare de la 7 metri, cu AS Liberto Iași. În primul meci eliminatoriu, timișorenii s-au impus cu 2-0 cu C.M.C. În șaisprezecimi, după timpul regulamentar, a fost 0-0 cu Golden Boys Bacău, iar bănățenii au trecut mai departe grație loviturilor de departajare. În optimi, au dat de Colosseum 2005 Iași, cu care au avut 2-2 după timpul regulamentar. De data aceasta, loviturile de departajare i-au trimis mai departe pe moldoveni, în sferturi.

Cât despre Inside Decor, a suferit două înfrângeri în grupa 28, cu Farmacia Victoria Târgu Jiu, dar și cu Rimini Bistrița. În sezonul de minifotbal urmează turneul final al campionatului național, organizat anul acesta la Oradea. Din Timiș vor participa AS Glissando și MAV Sports, deținătoarea trofeului național, dar și european.

Sursa foto: facebook.com/MinifotbalRomania

banner 970 x 250