Cum va arăta centrul multifuncțional care va lua locul ștrandului 7 Noiembrie din Reșița?

Una dintre clădirile distruse de vreme care încă strică imaginea Reșiței este pe cale să fie înlocuită cu un imobil modern și multifuncțional. Lucrările în acest sens au fost scoase la licitație la mijlocul acestei luni, iar odată cu ele va continua și extinderea promenadei.

La mijlocul lunii februarie, Primăria Reșița a scos la licitație lucrările pentru ridicarea centrului multifuncțional care va lua locul vechiului ștrand 7 Noiembrie. „Prin această investiție se urmărește punerea la dispoziția reșițenilor a unei noi zone de agrement și construirea unui centru multifuncțional ce va putea găzdui diverse evenimente sportive, ateliere de creație, spectacole, expoziții și servicii sociale”, transmit reprezentanții administrației locale.

leader board 728 x 90 px

Zona adiacentă va fi transformată într-un spațiu public pentru relaxare și recreere, care va include o piațetă publică, terenuri de sport, spații verzi și zone de parcări. Proiectul include și reabilitarea drumului pe o porțiune de aproximativ 1000 de metri, porțiunea cuprinsă între strada Fântânilor și strada Mociur și totodată interconectarea zonei marginalizate Mociur cu cartierele Centru și Govândari prin continuarea promenadei și a pistei de biciclete.

Valoarea estimată a lucrărilor este 22,541,591.95 lei (inclusiv TVA). Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai mic. Termenul limită de înscriere este 17 martie, ora 15.00.