Cum te poți alege cu dosar penal din afaceri cu trandafiri

Nu a trecut decât o zi de la plantare și un bărbat s-a și decis să smulgă 38 de butași de trandafiri de pe artera principală a orașului Băile Herculane. Ce nu a crezut bărbatul este că va fi și prins imediat și sancționat de Poliția din localitate.

Primarul orașului stațiune de pe Valea Cernei, Cristian Miclău, atrage atenția că munca edilitară se efectuează în scopul înfrumusețării stațiunii și de aceea roagă cetățenii și turiștii să păstreze curat orașul, iar dacă observă un alt cetățean care este certat cu legea, să informeze Jandarmeria și Poliția din localitate.

„Noi am decis să plantăm un număr de 500 de trandafiri, între stația de autobuz Pecinișca – liceu – și pasarele. Au muncit angajații de la Spații verzi, care au plantat în aceste zile toți trandafirii și sper ca să nu mai fie cazuri ca al acelui individ care a sustras 38 de butași de trandafiri, în scopul comercializării. Ne dorim să păstrăm orașul frumos atât pentru noi, cât și pentru turiști”, a menționat primarul Cristian Miclău.

Edilul a mai precizat că în luna aprilie va avea loc o campanie amplă de ecologizare, înainte de deschiderea unei noi tabere a yoghinilor, la care vor lua parte mai multe instituții și asociații de pe Valea Cernei.