Cum se circulă pe drumurile din Caraș-Severin

Ninsoarea din ultimele 24 de ore a scos miercuri operatorii în stradă. La orele dimineții se acționa cu material antiderapant pe toate drumurile județene din Caraș-Severin.

Pentru miercuri, potrivit prognozei emise de Agenția Națională de Meteorologie,  în regiunea Banat, vremea se menține rece, cerul va fi parțial noros, iar temperaturile cuprinse între -1 și – 2 grade Celsius.

„În judetul Caraș-Severin, circulația rutieră se desfașoară în condiții normale, cu precizarea că în anumite zone, se circulă în condiții de iarnă. Se acționează cu antiderapant și utilaje specifice”, potrivit Comandamentului de Iarnă din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin.

La orele dimineții se acționa pe DJ 581 Reșița – Grădinari, DJ 582 Cuptoare – Văliug, DJ 608A Caransebeș – Telescaun, DJ 582E, Prislop – Semenic, dar și pe alte drumuri județene, acoperite de zăpadă.

Membrii Comandamentului fac apel la participanții la trafic să circule cu maximă prudență și să adapteze viteza la condițiile de drum.