„Cum să vorbești dragoneza”, cadoul Casei de Cultură din Moldova Nouă pentru cei mici

Campania „Moldova Nouă Citeşte”, demarată de Casa de Cultură din oraşul de la malul Dunării, în parteneriat cu Editura Nemira, merge mai departe.

Următoarea carte scoasă la concurs, din seria celor cinci volume programate s-ajungă la cititori pe durata desfăşurării campaniei (cinci luni) pregătită de instituţia culturală din Moldova Nouă, are ca punct de reper ziua de 1 Iunie! Din acest motiv, publicul ţintă al Casei de Cultură, în cel de-al patrulea GIVEAWAY, va fi reprezentat de cei mici.

Tot ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia cărţii „Cum să vorbeşti dragoneza” a autoarei Cressida Cowell (noul model de urmat în domeniul literaturii de ficţiune pentru copii, conform The Times), este să daţi like paginii de Facebook a Casei de Cultură Moldova Nouă, iar în secţiunea comentarii să etichetaţi trei prieteni care credeţi că vor îndrăgi această carte.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Nu uitaţi! Înscrierile la concurs se pot face până la data de 1 iunie, urmând ca cei cinci câştigători să fie desemnaţi prin intermediul programului de selecţie random.org.

banner 970 x 250