Cum s-au pregătit forţele de ordine pentru luna sărbătorilor

po 1000x100px (3)
explo 1000x200

Pentru că în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă și în perioada propriu-zisă a sărbătorilor, sunt planificate manifestări publice de amploare, reprezentanții Poliției și Jandarmeriei anunță că nu vor fi luați prin surprindere de niciun eveniment.

Șeful IPJ Timiș, Alin Petecel, a prezentat, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural Timiș, planul de acțiune al Poliției pentru asigurarea siguranței și ordinii publice, privitor la perioada următoare, a sărbătorilor de iarnă.

„Obiectivele noastre sunt prevenirea și combaterea faptelor antisociale, de natură contravențională și penală. Urmărim prevenirea tulburării ordinii publice, asigurarea unui trafic normal pe drumurile publice și asigurarea intervenției, potrivit competențelor, în situații de urgență!”, a declarat șeful IPJ Timiș.

Jandarmii sunt pregătiți pentru eventualele proteste!

În timpul aceleiași ședințe de marți, inspectorul șef al IJJ Timiș, colonel Nicolae Slev, a dat asigurări conform cărora Jandarmeria este pregătită în ceea ce privește protestele care se preconizează pentru perioada următoare.

banner 1000 x 100 hd
expresb 1000x100

„IJJ Timiș va avea în vedere în perioada care urmează asigurarea ordinii publice pe timpul manifestațiilor cu public numeros,” a precizat  șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Colonelul Nicolae Slev a mai spus că, la nevoie, se vor înainta la IGJR solicitări pentru necesarul de forțe și mijloace pentru executarea misiunilor.

Sursa foto: Facebook M.A.I.

banner 1000 x 100 hd
upt 1000x100
03 britannia 1000 x 100 gif