Consiliul Județean Timiș se pregătește să își lanseze propria publicație. Tiraj: 100.000 de exemplare!

Consiliul Județean Timiș va avea propriul ziar. Editarea și tipărirea în 100.000 de exemplare a acestuia a fost aprobată de consilierii județului Timiș după mai multe discuții. Acesta va cuprinde activitățile CJT și va fi distribuit gratuit oamenilor.

Proiectul de hotărâre care prevede „aprobarea editării, tipăririi și difuzării publicației Agenda CJTimiș” a trecut în ședința CJT, dar după mai multe discuții. Unii consilieri au spus că se pot face alte lucruri cu banii alocați pentru acest proiect, alții au reamintit că acesta a fost deja votat, dar pentru un număr mai mic de exemplare.

„Dacă îmi amintesc bine, în luna martie am votat acest proiect, dar în 10.000 de exemplare. În câteva zile suntem în decembrie și ne dorim de zece ori mai mult să se întâmple lucrul acesta. De la 10.000 am ajuns la 100.000 lunar. Și probabil și costurile sunt de zece ori mai mari. Din martie până în prezent nu s-a întâmplat nimic. Înseamnă că este o problemă, de ce nu s-a pus în aplicare?“, a spus Nicolae Bîtea (PNL).

La rândul său, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean, a spus că „nu cred că realizarea acestui ziar ar trebui să aibă tentă politică. Nu o să apar eu cu poza pe toate paginile din această agendă, stați liniștiți”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Agenda Consiliului Județean Timiș va avea opt pagini și va ajunge la oameni prin poștă. În ceea ce privește costurile, reprezentanții CJT au spus că așteaptă ofertele.

„Eu sper în primul rând ca echipa de specialitate a Consiliului Județean să urgenteze realizarea acestui material extrem de important de informare a cetățenilor privind proiectele CJT și nu numai, ci și a instituțiilor din subordine. Chiar dacă au fost discuții legate de acest proiect, mă bucur că a trecut cu câteva lucruri importante. În primul rând, cu 100.000 de exemplare lunar la opt pagini și se vor regăsi în Agenda Consiliului Județean Timiș toți cei care pun umărul la ceea ce înseamnă dezvoltarea județului. Demarăm procedurile pentru a obține ofertele pentru editare, tipărire și distribuție și atunci vom ști exact valorile”, a mai precizat Dobra.

În trecut a mai existat o astfel de publicație a CJT, dar aceasta nu a mai fost tipărită pentru că nu ajungea întotdeauna la oameni, fiind distribuită la primării.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/