Cum luptă prefectul cu evaziunea fiscală

Nici bine nu a fost instalat pe funcție, că prefectul de Caraș-Severin a și declanșat lupta împotriva evaziunii fiscale. Acesta spune că pune la bătaie un plan, pe care să îl respecte toți șefii de instituții din județ, astfel încât evazioniștilor să le iasă din cap ideea că pot înșela statul, așa cum îi taie capul.

Ioan Sabo, prefectul de Caraș-Severin, a făcut câteva referiri la evaziunea fiscală din județ, la cea mai recentă conferință de presă a sa. Acesta a precizat că va continua, dezvolta și îmbunătăți obiectivele fostului reprezentant al Guvernului în teritoriu, Octavian Țunea. În plus, Ioan Sabo le oferă cărășenilor garanția că atât timp cât va fi la conducerea Instituției Prefectului, Legea va fi respectată de toate instituțiile din județ.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

„Joi, în urma Colegiului Prefectural voi purta discuții cu șefii de instituții, astfel încât să putem elabora împreună un plan de luptă împotriva evaziunii fiscale. Am avut funcție de conducere în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice și cunosc faptul că sunt firme care încearcă să fenteze statul, dar este important ca acestea să fie identificate, iar mai apoi trase la răspundere. Probleme mai sunt în domeniul exploatării masei lemnoase, dar și în cel al contrabandei cu țigări, deși în ultima perioadă, fenomanul a fost diminuat”, a precizat Ioan Sabo, noul prefect de Caraș-Severin.

banner maxagro