Cum a început PSD campania electorală

A început Campania Electorală pentru Alegerile Parlamentare și pentru candidații Partidului Social Democrat Caraș-Severin.

Agenda Electorală a zilei de 9 noiembrie 2012, a descurs astfel:

Deputatul Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin, candidat pe Colegiul 5 pentru Camera Deputaților este prezent pe parcursul zilei în localitatea Bocșa, unde are întâlniri cu activul de partid, precum și cu reprezentanții sindicatelor, cu silvicultorii și investitori din industria lemnului.

Astăzi, de la ora 14, pe stadionul din Valea Domanului se va afla candidatul PSD la Camera Deputaților pe Colegiul 1 Reșița, Ioan Benga, împreună cu un nr. de 500 de tineri ai USL. Cu toții urmăresc meciul FCM 2012 şi Muncitorul.

Candidatul Ioan Benga va fi prezent la orele 16.00 în Centrul Civic al Municipiului, pentru întâlniri cu alegătorii.

De asemenea, candidatul pentru Senat pe Colegiul 1, Aurel Duruț, împreună cu echipa de campanie, au demarat acțiunea de afișare a bannerelor pe raza municipiului Reșița.(P)

Comments

 1. suporter says:

  500 ? au fost vreo 12-13 persoane cu benga . a inceput campania , au inceput si minciunile. benga nu poate aduna niciodata mai mult de 50 de persoane , nu are aceasta capacitate , nu este iubit de nimeni si fluieraturile din tribuna 2 din Valea Domanului au aratat clar acest lucru.

 2. CATALIN says:

  Corect spune SUPORTERUL care a postat aici!!!! Cum sa adune Benga 500 de oameni?! Ori, cine a scris comunicatul e in culmea exaltarii, ori isi bate joc de priculiciul asta care se vrea deputat!

 3. ultras resita says:

  Cu o zi inainte de meci prin oras circula un zvon. Scolile trebuiau sa trimita 250 de elevi pe stadion pentru Benga. Probabil ca un om inteligent din PSD, a atras atentia ca o astfel de practica, ar atrage furia suporterilor ros negri si ar aduce aminte de vremurile comuniste, cand elevi erau dusi pe stadioane fortat cu cravata rosie la gat. Cum Benga este si inspector scolar adjunct ,scandalul ar fi fost imens,un scandal mediatizat probabil si de presa centrala.

 4. UN OM DIN BOCSA says:

  Urmaresc cu interes campania electorala, cu bunele si relele ei. Voiam sa semnalez domnului Ion Mocioalca, candidat USL la Camera Deputatilor ca in cursul acestei saptamani au fost difuzate pe postul de televiziune Banat TV clipuri electorale cu domnia sa alaturi de FOSTUL PRIMAR al Bocsei mirel pascu in cadrul unei “vizite de lucru” la o firma de incaltaminte din Bocsa. O parte din doamnele care lucreaza acolo nici nu-si amintesc cum arata deputatul care le reprezinta interesele in Parlament daramite sa fie onorate cu prezenta domniei sale. Ma gandesc ca cei de la Banat TV sunt de vina si ca au incurcat casetele video pentru ca este cel mai probabil ca respectiva filmare sa fie hat…tocmai din 2008…