„Cum dracu´ să umblu cu arma după mine?! E falsă chestia!”

dorel gradinaru
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Dorel Grădinaru, directorul Aeroportului Timişoara, spune că ministrul Transporturilor îl vrea plecat în ciuda faptului că ar fi dovedit eficienţă şi că ar fi fost corect faţă de companie.

Comentariile lui Sorin Grindeanu legate de managementul de la Aeroportul „Traian Vuia” Timișoara nu au rămas fără replică. După ce ministrul s-a arătat nemulțumit de felul în care arată aeroportul și a dat de înțeles că Dorel Grădinaru și-ar pregăti decolarea de la Timișoara, asta după ce ar fi transportat ilegal pe calea aerului o armă de vânătoare, acesta din urmă a ținut să dezmintă totul.

„E o prostie ce spune. Nu este o armă. Cum dracu´ să umblu cu arma după mine? E falsă chestia. Nu ştiu de unde o scoate. Sunt o grămadă de tipi care inventează scenarii. Dacă vor scenarii, le facem scenarii. Nu, n-am arme la Timişoara! Am arme la Bucureşti, le deţin legal şi asta este, e dreptul meu să le am. Domnul ministru nu are nicio treabă cu arma mea”, a declarat Dorel Grădinaru pentru adevărul.ro.

Directorul de la „Traian Vuia” spune că va detalia într-o conferință de presă, mai ales dacă i se va cere să plece din funcție. Nu ține de scaun, dar avertizează că nu permite nimănui să-l umilească. Nici măcar ministrului Grindeanu.

CITEȘTE ȘI:
„Și-a luat pușca și a plecat!” Sorin Grindeanu anunță plecarea directorului Aeroportului Timișoara

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

 

foto: ziuaconstanta.ro

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/