Frunzăverde comentează demisia lui Boc

Prim-vicepreședintele PD-L, Sorin Frunzăverde a făcut astăzi câteva comentarii referitoare la demisia lui Emil Boc. Acesta a spus că a fost o guvernare grea, cu multe realizări, dar și cu multe neîmpliniri. 

Liderul PD-L, Sorin Frunzăverde spune că decizia premierului Boc este demnă. „E o decizie prefigurată de afirmațiile lui Emil Boc, că odată cu finalizarea negocierilor cu reprezentanții instituțiilor financiare internaționale, va lua o hotărâre politică în legătură cu executivul pe care îl conduce. E o hotărâre demnă, în contextul în care în ultimii 20 de ani în România au fost premieri care au plecat altfel din fruntea guvernelor pe care le-au condus.

E o hotărâre determinată însă, de nemulțumirea populației, de manifestațiile de stradă din ultima perioadă. A fost o guvernare grea, cu multe realizări, dar și cu multe neîmpliniri. Guvernul Boc a reușit să stabilizeze România macroeconomic și macrofinanciar, cu prețul scăderii dramatice a nivelului de trai”, subliniază Sorin Frunzăverde.

Acesta a mai adăugat că depunerea mandatului de către Boc dovedește că prim-ministrul nu ține la fotoliul de șef al executivului și înțelege că prin această hotărâre dă posibilitatea unui nou Guvern al României, care să continue reformele. „Sper eu, cu mult mai multă aplecare pentru binele public și pentru standardele de viață ale compatrioților noști”, a încheiat liderul PD-L, Sorin Frunzăverde.