Vasilescu: “E circ, nu politică!”

Nicușor Vasilescu, delegat să reorganizeze filiala județeană a PDL Caraș-Severin a mai rămas doar cu 5 primari, din cei peste 40 cât avea inițial partidul aflat la guvernare în Caraș-Severin. Anunțul făcut ieri și de vicepreședintele Consiliului Județean, Ionesie Ghiorghioni, l-a convins pe edilul de la Herculane că ceea ce se petrece în Caraș este „circ” și nu politică.

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni a tras un semnal de alarmă la cea mai recentă conferință de presă a sa, cu privire la faptul că forul județean ar risca să se dizolve, în cazul în care conducerea PDL vine cu decizia retragerii sprijinului politic. În primul rând, pentru că toți consilierii și-au dat demisia din partidul care i-a promovat pe liste.

Mai mult decât atât și cei care nu au prins un loc activ în consiliu au renunțat la calitatea de membru, astfel că democrat-liberalii nici nu ar mai putea să vină cu alte propuneri. La polul opus, Nicușor Vasilescu vede altfel situația. „Dânsul înţelege lucrurile doar din punctul lui de vedere şi în funcţie de interesele pe care le urmăreşte. Să fii în două partide e normal să nu găseşti anumite puncte din statut. Nu fac altceva nimic decât se agaţă de putere, fie şi pentru două luni. Asta arată disperare şi lipsă de respect faţă de cetăţean” a spus Nicușor Vasilescu.

Acesta a adăugat că se dezice de „politica intereselor, a jocurilor personale şi a cetăţeanului care nu există în această ecuaţie”. „Mă surprind ameninţările care se fac de către toţi cei ieşiţi din acest partid, toţi cei care se mai agaţă pentru o lună de aceste funcţii ale partidului declară că sunt în cealaltă tabără şi ameninţă primari pentru a-i urma. Asta nu e politică, e un circ, un exemplu clar de stat poliţienesc şi de aplicare a lui”, a adăugat Vasilescu.

 

Comments

  1. tudor says:

    De ce nu vorbeste Lae “Pufulete” (prietenii stiu de ce) despre intalnirea din Vinerea Mare de la sediul PDL.