Cum afectează starea de urgență saloanele de înfrumusețare?

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Odată cu decretarea stării de urgență pe teritoriul României din cauza situației COVID-19, majoritatea saloanelor de înfrumusețare și-au închis temporar porțile ca măsură de prevenție împotriva răspândirii temutului virus din China. Deși sănătatea este pusă pe primul loc, coronavirusul lovește totuşi grav atât în profiturile frizeriilor, cât și în cele ale saloanelor cosmetice.

În cadrul rețelelor de socializare a început deja să se facă haz de necaz odată cu lacătul pus temporar pe ușile saloanelor de înfrumusețare, majoritatea internauților considerând că a venit timpul să facem cunoștință cu frumusețea naturală a reprezentantelor sexului frumos, fără gene false, fără extensii de păr, fără solar, cu toții punându-și întrebarea: „Cum vor arăta femeile după coronavirus?” sau subliniind ferm că: „Adevărata Apocalipsă abia acum începe”.

„Nu avem altă variantă decât să respectăm măsurile impuse de autorități. E drept că din punct de vedere financiar suntem la pământ pentru că asta ne este meseria, din asta trăim. Chiar dacă, înainte de a închide temporar saloanele, am folosit toate echipamentele de protecție: mănuși, măști, dezinfectanți și căutam să evităm aglomerația în salon, totuși, pentru sănătatea noastră, dar și pentru cea a clienților noștri cred că este absolut necesar ca o perioadă să rămânem acasă. Sperăm să trecem cu bine de această situație și că totul va reveni la normal.”, a explicat, pentru expressdebanat.ro, administratorul unui salon de înfrumusețare de pe raza orașului Moldova Nouă.

Chiar dacă mersul la salon e considerat un moment de răsfăț pentru doamne și domnișoare, situația actuală nu pare atât de tragică, după cum explică o tânără de 26 de ani din orașul de la malul Dunării:

„Consider că reprezentantele sexului frumos trebuie să țină ștacheta sus, indiferent de situație. Chiar dacă saloanele rămân temporar închise, o femeie care se respectă poate să aibă grijă de ea și acasă. E timpul să renunțăm la mofturi și fițe, să deschidem sertarul, să ștergem praful de pe placa de păr și să-i testăm utilitatea, căci doar nu am achiziționat-o de muzeu, la fel cred că trebuie procedat și cu aparatul de epilat, unghiera, pila etc. Poate că este și o lecție pentru noi în ideea de a ne da seama că putem avea grijă de aspectul nostru și singure. Nu este sfârșitul lumii”.

 

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/