Cucerim Cetatea! Învingem și visăm în continuare!

CSM Reşiţa joacă vineri, la Deva, cu Cetate, într-un meci crucial! În aceeaşi rundă e programată şi întâlnirea dintre Industria Galda şi liderul Naţional Sebiş, de asemenea foarte importantă pentru promovarea în Liga a II-a!

Etapa a 23-a din Liga a II-a de fotbal ar putea lămuri în mare măsură care echipă dintre CSM Reşiţa, Naţional Sebiş sau Industria Galda va face pasul către eşalonul secund. Rosso-nerii se vor deplasa la Deva, unde nu vor avea viaţă uşoară, chiar dacă hunedorenii sunt ieşiţi din lupta pentru promovare. În acelaşi timp, fanii CSM-ului aşteaptă veşti bune şi de la Galda, unde Industria primeşte vizita liderului, Naţional Sebiş, care are un singur punct avans, atât faţă de adversara din această etapă, cât şi faţă de CSM Reşiţa.

„Am pregătit acest meci ca şi pe toate celelalte. Tratăm orice meci cu maximă seriozitate. Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă care are în componenţă jucători ce au evoluat şi în liga a doua. Deva e o echipă care a investit, care a făcut transferuri de marcă, Szekely a jucat şi în Liga I, Andrei Vaştag, la fel. Au o echipă matură, cu experienţă, dar noi sper să prestăm un joc bun şi să câştigăm. Eu am încredere deplină în jucătorii mei”, a declarat antrenorul Leo Doană, la conferința de presă săptămânală organizată de clubul din Valea Domanului.

Tehnicianul reșițean spune că e mult mai preocupat de partida de la Deva decât de ceea ce se va întâmpla la Galda. „Important este să câştigăm noi, vedem apoi ce fac şi celelalte echipe. Dacă noi câştigăm nu ne interesează ce fac celelalte echipe. Mai sunt şase etape, se pot întâmpla multe lucruri, Sebişul şi Galda mai au meciuri grele. Uitându-ne în clasament, noi am avea meciuri mai uşoare acasă, dar eu cred că vor fi meciuri echilibrate. E clar că ne-ar conveni un rezultat de egalitate între Galda și Sebiș”, a mai afirmat Doană.

George Beloescu, omul responsabil cu golul, e gata să puncteze și sub Cetate: „Atmosfera e foarte bună, mergem la Deva să câştigăm şi sper să terminăm campionatul pe primul loc”.

Meciul dintre Cetate Deva și CSM Reșița se joacă vineri, de la ora 17.00, rosso-nerii urmând să fie încurajați de un număr mare de fani care și-au anunțat prezența lângă echipă.