Cu viteză de la începutul anului

Chiar în primele zile din an șoferii indisciplinați le-au dat bătăi de cap polițiștilor rutieri. Aproape 300 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în doar patru zile.

Normele rutiere au fost încălcate din primele zile ale anului. Tot de atunci, oamenii legi s-au aflat pe teren și i-au sancționat pe cei care nu au mai ținut cont de regulile de circulație.

Astfel, din 4 până în 7 ianuarie, aproape 300 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea vitezei legale, iar șapte șoferi și-au pierdut permisul de conducere după ce au fost prinși conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Un conducător auto a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea cu 117 km/h în localitate, deşi limita legală este de 50 km/h. Bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere şi a fost sancţionat contravenţional”, precizează Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Pe lângă cele 290 de sancțiuni aplicate, polițiștii rutieri au constatat și alte șase infracțiuni. Aceste acțiuni vor continua să fie desfășurate pe raza întregului județ.

banner 1000 x 100 hd