Cu un pas mai aproape de casa visurilor tale! Urmează prima ediție a Expo CASA Construct&Imobiliare

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Vrei să îți amenajezi casa dintr-un foc, de la parchet până la draperii și să o transpui într-un cadru ambiental modern, clasic sau futurist, decorând-o cu ornamente atât calitative, cât și atractive? Ești așteptat la prima ediție a Expo CASA Construct&Imobiliare, care va avea loc luna aceasta, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine în întâmpinarea sectorului construcții – amenajări – imobiliare din partea de vest a României și nu numai cu prima ediție a Expo CASA Construct & Imobiliare, care se va desfășura în perioada 18-22 septembrie, în intervalul orar 10.00-20.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Proiectul este unul inedit, întrucât toate firmele expozante sunt noi, expoziția fiind una complexă în ceea ce privește varietatea. Manifestarea este dedicată publicului larg, arhitecților, constructorilor, beneficiarilor, designerilor, companiilor, inginerilor, urbaniștilor și tuturor specialiștilor din domeniu.

Noi prin acest proiect am căutat să aducem în atenția publicului timișorean tot ce este inovativ în domeniul amenajărilor și construcțiilor pe piață. În momentul de față sunt aproape 40 de firme expozante. Mai există solicitări, posibil să mai adaugăm câteva firme la aceste 40. Acestea vor expune soluții inovative legate de izolații cu spumă poliuretanică, tehnologii moderne în domeniul recuperării și conservării energiei, soluții inteligente pentru case eficiente, precum și mobilier de toate tipurile, tapițerii, covoare, draperii, design interior cu mușchi, licheni, plante, finisaje interioare-exterioare, acoperișuri din sticlă, cărămidă aparentă, sisteme exterioare de închidere cu geam, consultanță în domeniul construcțiilor, soluții de finanțare în domeniul construcțiilor, arhitectură și proiectare.”, declară Cecilia Mateș, organizatoarea evenimentului.

Expoziția a fost concepută ca publicul vizitator să poată să își proiecteze și construiască locuința dorită de la A la Z, de la faza de proiect până la faza finală.

promovare banner maxagro

Expo CASA Construct&Imobiliare reunește peste 40 de firme care vor expune o largă paletă de produse și echipamente specifice domeniului: plăcuțe decorative din ciment, gresie, faianță, parchet, tapițerii, mobilier stil și mobilier tapițat din lemn masiv, covoare, draperii, tapet, saltele, tencuieli, vopsele, alte materiale pentru finisaje interioare și exterioare, design interior cu mușchi, licheni, plante, sisteme acoperiș verde, materiale pentru construcții, scări interioare din lemn masiv, cărămidă aparentă, tehnologii moderne în domeniul recuperării și conservării energiei, sisteme „SMART HOME”, sisteme construcții pentru imobile pasive, consultanță și construcție domuri geodezice, consultanță în domeniul construcțiilor și amenajărilor, soluții de finanțare în domeniul construcțiilor, arhitectură și proiectare în domeniul construcțiilor.

În cadrul Salonului de Imobiliare, firmele expozante vin în întâmpinarea celor interesați cu o gamă completă de apartamente și case noi, construite în ansamblurile rezidențiale din Timișoara și împrejurimi, cât și cu soluții de finanțare și consultanță în achiziționarea și alegerea personalizată a viitoarei locuințe.

De asemenea, în cadrul expoziției, studenții din cadrul Universității Politehnica Timișoara de la cele două facultăți de profil – Facultatea de Construcții și Facultatea de Arhitectură și Urbanism – vor expune lucrări relevante, precum și oferta educațională actuală pe profil.

Sursa foto: mobchickboutique.ro

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/