Cu Torma în PSD, pentru Moldova Nouă e bine de tot!

Viorica Dăncilă n-a rămas indiferentă față de nevoile orașului de la malul Dunării și a răsplătit intrarea primarului Adrian Torma în PSD cu sprijin substanțial, pe care i l-a acordat pentru a continua proiectele aflate sub semnul întrebării!

În chiar prima ședință de Guvern de după trecerea moțiunii de cenzură, premierul Viorica Dăncilă a direcționat peste 1,4 miliarde de lei mai multor unități administrativ-teritoriale. Printre acestea și Primăria Moldova Nouă, în conturile instituției având loc o infuzie de 2,3 milioane de lei, sumă care ar urma să acopere salariile, cheltuielile de personal, inclusiv drepturile asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav, indemnizații lunare ale persoanelor cu handicap și întreținerea unităților de învățământ.

Spre deosebire de calculele care păreau făcute alandala în privința bugetului la începutul acestui an, sume care trimiteau orașul Moldova Nouă „în cea mai urâtă văgăună din ultimii 20 de ani” și care l-au scos din minți pe edilul Torma, lucrurile arată astăzi cu totul altfel. Situația financiară permite administrației de la malul Dunării să iasă la liman.

Primăria Moldova Nouă nu a mai fost lăsată pe ultimele poziții în clasamentul sumelor alocate, ca de obicei. „Spre deosebire de ceea ce primeam înainte, acum este bine! E altceva. Evident că toată lumea și-ar dori să primească mai mult, dar e bine și așa pentru a putea susține în continuare proiectele în derulare.”, a explicat primarul Adrian Torma pentru expressdebanat.ro.