Cu TOPmarket scapi ieftin! Cosmetice și produse de curățenie, brand-uri de top, sub prețul de supermarket!

TOPmarket, locul unde găsiți o gamă variată de detergenți, articole de curățenie, cosmetice, parfumuri, produse pentru îngrijirea corpului și a părului, a deschis un nou magazin. De data asta, chiar în centrul Reșiței, mai exact, în Piața Reșița Sud (fostul C+C)!

Supermarketurile au de cele mai multe ori pe raft produse non-alimentare, de larg consum, necesare în fiecare locuință, la prețuri considerabil mai mari decât magazinele de profil. Cosmeticele, detergenții și alte produse de menaj sunt doar un exemplu în acest sens. Marile lanțuri de magazine investesc sume amețitoare în strategii care urmăresc să influențeze percepţia consumatorilor asupra preţurilor. Cu alte cuvinte, vin cu oferte și strategii care fac consumatorul să plătească, pe nesimțite, mai mult pe același produs care la câțiva metri distanță, în magazinul alăturat, e mult mai ieftin.

TOPmarket Reșița, prin cele două magazine deschise în municipiul de pe Bârzava, este cea mai bună dovadă în acest sens. Administratorul TOPmarket, Sorin Călinescu, a deschis primul magazin în urmă cu aproximativ 4 ani, în Govândari, chiar pe bulevardul principal al orașului (B.dul Republicii Nr. 18), cu 2 angajați. Mizând pe calitatea produselor, care, spre surprinderea tuturor, în cea mai mare parte sunt achiziționate de la aceeași furnizori de unde se aprovizionează și mai toate supermarketurile cunoscute din țară, dar și pe prețurile accesibile pentru toate categoriile de clienți, TOPmarket a ajuns la un flux de aproximativ 600 de clienți pe zi și la o cifră de afaceri care s-a dublat din 2016 până la sfârșitul anului 2018. „Când am deschis primul magazin, eram pregătit să distribuim în oraș fluturași, pentru promovarea acestuia, dar, la puțin timp după deschidere, fluxul de clienți a explodat, vânzările au fost peste așteptări și, astfel, nu am mai avut nevoie de promovare. Lucrurile au mers de la sine”, a declarat administratorul TOPmarket.

„Cu noi scapi ieftin!” este conceptul pe care TOPmarket îl transmite clienților, care, ținând cont de fluxul lor zilnic, nu pot fi decât mulțumiți sau foarte mulțumiți. În prezent sunt 9 angajați pentru ambele magazine, care, prin amabilitatea, profesionalismul și recomandările acordate clienților, nu pot obține decât fidelitatea acestora și recomandarea altor viitori clienți. Ce poate fi mai bine decât să vezi cum lucrurile merg foarte bine în mod natural, angajații sunt mulțumiți, clienții la fel. Dacă angajații mei sunt mulțumiți și fericiți, la fel vor fi și clienții!” a mai spus administratorul TOPmarket. Având toate atuurile necesare în domeniul comerțului: preturi bune, produse diversificate, personal profesionist, amabil și o calitate necontestabilă a produselor, TOPmarket oferă clienților posibilitatea, ca dintr-un singur loc, să își procure atât produse pentru casă, cât și pentru igiena și îngrijirea personală. Aceleași produse de top, dar mult mai ieftine!