Cu o experiență de peste 20 de ani în funcția de primar, Iancu Simion Simi revine în cursă

După o absență justificată din mediul administrativ, Iancu Simion-Simi revine în forță și parcă mai ambițios ca niciodată. Vrea să ocupe din nou funcția de primar la Oțelu Roșu, fiind convins că are soluții la problemele orașului. Se declară om de dreapta până la moarte, iar pentru el PMP a fost singura opțiune viabilă.

A ocupat peste 20 de ani funcția de primar. În perioada 1990-2003 a condus comuna Glimboca, iar apoi a devenit edil-șef la Oțelu Roșu. Consideră că proiectele sale au ajutat o mulțime de oameni și tot pentru oameni dorește să revină în administrație.

„Nu credeam că mă mai întorc pentru că mi-am făcut stagiatura: am fost 22 de ani primar, dintre care 15 am fost secretar general la cel mai mare partid din Caraș-Severin, PD. Am făcut lucruri minunate atât pentru oamenii din comunitatea Glimboca, dar și pentru cei din Oțelu Roșu, dar văzând cum merg treburile în țară și nu numai în țară, ci și în orașul meu, m-am hotărât să reiau activitatea de primar și să continui proiectele mele care au fost bunicele, zic eu, și sper că am făcut destule pentru orașul meu și comuna mea ca ele să prospere și să ne mândrim în același timp în Caraș- Severin.”, spune Iancu Simion-Simi.

Varianta pe care acesta a considerat-o potrivită a fost Partidul Mișcarea Populară, asta după ce Traian Băsescu și aripa dură din PD au înființat formațiunea de dreapta la începutul anului 2014.

„Dintotdeauna am fost PMP-ist. Pentru că Partidul Democrat s-a aliat cu liberalii, nu am găsit altă soluție mai bună. Fostul președinte al României, Traian Băsescu, președintele partidului, în urma unor discuții cu președintele PMP din Caraș Severin, Ionuț Popovici, m-au convins să trec la acest partid pentru că v-am spus, iubesc și sunt un om de dreapta până la moarte”, și-a motivat alegerea candidatul la Primăria Oțelu Roșu.

(E)