Cu ce structuri amenință Liviu Dragnea?! „Nu cumva cu acelea în curtea cărora tăia porcul în Ajunul Crăciunului?!”

Secretarul general al Pro România, deputatul Ion Mocioalcă, îl trimite dincolo de limita ridicolului pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a acuzat partidul condus de Victor Ponta că are în componență o mulțime de „acoperiți” și de masoni. 

Prezent la Conferința Județeană Extraordinară de alegeri a PSD Caraș-Severin, Liviu Dragnea a amenințat că vor exista rispote de acum încolo la toate atacurile care-l vizează pe el sau pe membrii Guvernului Dăncilă. Și nu orice fel de riposte, ci unele foarte dure! Totodată, Dragnea a lovit în Pro România, susținând că e partidul „acoperiților” și al masonilor, un partid creat de serviciile secrete, de statul paralel cu care se luptă PSD-ul. Ion Mocioalcă, unul din foștii grei ai PSD care i-au cerut lui Dragnea să facă un pas înapoi și să se retragă de la șefia partidului și a Camerei Deputaților, spune că nu se simte vizat de această din urmă afirmație a fostului său șef de partid. Ba, mai mult, duce în zona ridicolului afirmații lui Dragnea.

Ca și mine, și Mihai Tudose, și Victor Ponta, Adrian Țuțuianu sau Marian Neacșu au fost câte 20 – 25 de ani în PSD. Pe atunci nu erau nici masoni, nici securiști, erau doar colegii lui care câștigau alegeri după alegeri. Deodată, omul care vrea să candideze la președinția României și care se bate de unul singur, ca Greuceanu, cu toate structurile, ne vede ca făcând parte din acestea. Ba, mai mult, se pare că suntem și niște oameni de afaceri veroși, ca și cum noi am fi fost acționari la Teldrum sau ne-am fi adjudecat Belina. Eu sunt curios cum se ocupă de noi, pentru că așa ne-a amenințat. Cu ce structuri, nu cumva cu acelea în curtea cărora tăia porcul în Ajunul Crăciunului?! Eu îi apreciez mult pe oamenii care nu fac parte din structuri și se luptă cu ele, dar folosesc jandarmii împotriva protestatarilor și intră pe ușile din dos în sălile unde îi așteaptă iubitul electorat”, a comentat secretarul general al Pro România.