Cu cărțile pe față, o super acțiune a jandarmilor cărășeni! Mai ceva ca BD în acțiune!

Jandarmeria din Caraș-Severin s-a făcut din nou remarcată după ce a întrerupt o partidă de poker a unor puști din Reșița!

Oamenii legii au anunțat că, vineri, între orele 18.00-22.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin au executat o acţiune punctuală în municipiul Reşiţa, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale. “În urma acţiunii desfăşurate în zona Calea Caransebeşului, jandarmii au identificat trei tineri care îşi încercau norocul la “poker”, joc de noroc neautorizat în locuri publice neamenajate. Jandarmii cărăşeni au sancţionat cele trei persoane, aplicându-le amenzi în cuantum de 1.500 de lei, pentru participarea la jocuri de noroc – altele decât cele autorizate potrivit legii -, de natură să lezeze bunele moravuri”, a transmis purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărășeni.
Acțiunea forțelor de ordine a fost una deosebit de importantă pentru bugetul statului și asta pentru că urmează să depună la Trezoreria Reşiţa suma de 237 lei, sumă folosită în jocul de poker și confiscată. Important este și altceva. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin va continua acţiunile specifice pentru combaterea şi sancționarea faptelor de încalcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice şi în perioada următoare!