Metalul a surclasat Universitatea primăriţei Olguţa Vasilescu!

Tensiunile apărute în Valea Domanului după plecarea lui Alex Pelici nu i-au afectat prea tare pe jucători, rosso-nerii obţinând astăzi prima victorie în campionat, 3-1 (2-0), chiar în Bănie, cu CS Universitatea Craiova.

Refuzat de Artimon şi Gherman, Cătălin Rufă l-a însărcinat pe Vali Boşca să conducă echipa de pe bancă la meciul cu echipa susţinută de Primăria Craiova şi s-a dovedit a fi foarte inspirat. Boşca a făcut o singură modificare în unsprezecele cu care care începea de obicei Pelici, Staicu fiind preferat în locul lui Enciu. După o primă jumătate de oră destul de anostă, disputată într-un ritm scăzut şi în care nu s-a tras niciun şut pe poartă, reşiţenii şi-au urcat fanii pe gard cu cinci minute înainte de pauză. Szabo a reluat cu capul pe spate păcălindu-l pe portarul oltean şi Metalul a preluat conducerea. Nici bine nu au repus oltenii mingea în joc, că Stoica a făcut 2-0, după un şut plasat cu piciorul stâng.
Rosso-nerii au început excelent repriza a doua, Staicu având nevoie de mai puţin de două minute pentru a majora scorul la 3-0. Acesta a primit o pasă bună în careu, a întors un adversar şi a marcat cu un şut excelent, sărbătorind golul pe gard, împreună cu fanii din Guardia Rosso-Nera. Craiova lui Erik Linkar a început să spere în minutul 69, când Stancu a prins un şut fantastic de la 25 de metri şi l-a învins pe Pascal. Reşiţenii au tremurat în chiar ultimul minut de joc, când au fost ocrotiţi de bară. S-a terminat 3-1 pentru Metalul, care ar putea fi preluată de Marian Pană, prezent la meci alături de oficialii reşiţeni.

„Eu zic că am avut mai multă inspiraţie la finalizare, pentru că a fost un meci echilibrat. Spre norocul nostru am reuşit să intrăm cu 2-0 la pauză şi să marcăm rapid golul trei. După golul gazdelor, am avut ceva emoţii. Noi am venit să scoatem un rezultat bun. Îmi era frică după egalul cu Satu Mare că băieţii nu-şi vor reveni din punct de vedere psihic. Aş vrea să-i dedic această victorie lui Alex Pelici, pentru că el a construit această echipă şi e şi meritul lui”, a declarat Vali Boşca.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Bosca este un fost portar de legenda a rossonerilor, dar prezenta lui pe banca tehnica ca principal nu a avut nicio legatura cu desfasurarea jocului, schimbarile fiind efectuate de valceanul Turmacu. S-a vazut ca fara antrenori Metalul joaca eliberat de stress, dar asta nu inseamna ca pregatirea se poate face fara un cadrucompetent. Se pare ca dupa discutia de la Slatina dintre Catalin Rufa si Marian Pana, acesta a acceptat preluarea Metalului. Pana a fost adus de la FC Costuleni, raion Orhei din Republica Moldova, dupa ce a antrenat in ordine pe Universitatea Cluj, Gloria Bistrita, Unirea Urziceni si FC Bihor. Marian Pana, in imagine, la instalarea lui ca antrenor la FC Bihor.