Cu alcoolemie peste 1 pe drumurile din Reșița și Armeniș!

tineri șoferi din Resita si Teregova băuti pe drumurile publice
promovare online Timisoara Casa Auto

Doi bărbați au fost prinși ieri conducând în timp ce erau băuți. Alcooltestul a arătat în cazul ambilor o valoarea de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Primul caz depistat a fost cel al unui bărbat de 59 de ani din Teregova. Acesta conducea mașina, la ora 04.47, pe DN 6, în afara localității Armeniș. A fost oprit de polițiștii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene care au stabilit că avea o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat de 48 de ani din Reșița a fost oprit tot ieri, la ora 15.00, pe Calea Timișoarei din municipiu. La testarea cu alcooltestul a reieșit că avea o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

promovare banner maxagro

Ambii bărbați au fost conduși la spital unde li s-au prelevat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările în cele două cazuri pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii reamintesc că, în cazul unui accident rutier soldat cu deces, conducătorul auto vinovat, care se afla la momentul producerii accidentului sub influența alcoolului, a drogurilor ori care nu deținea permis de conducere, va fi condamnat la închisoare cu executare.

publicitate tmc 640