Cu alcool și droguri la volan pe drumurile Reșiței

volan
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Trei șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor au fost identificați în ultimele 24 de ore pe străzile din Reșița. Cei trei au vârste cuprinse între 22 și 26 de ani.

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri de la Poliția Municipiului Reșița au depistat, pe drumurile publice din municipiu, 3 bărbați care conduceau autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe.

Ieri, la ora 16.19, un bărbat de 26 de ani din Reșița a fost depistat de polițiști conducând un autoturism pe strada Făgărașului, iar la testarea cu aparatul Drugtest a rezultat în cazul acestuia valoare pozitivă pentru 3 substanțe psihoactive. De asemenea, bărbatul a fost testat cu privire la consumul de alcool, aparatul etilotest indicând o valoare de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenței substanțelor și a alcoolului în sânge.

Aseară, la ora 20.45, un alt tânăr de 22 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Timișoarei din Triaj, aparatul Drugtest indicând în cazul acestuia rezultat pozitiv pentru THC. În continuare, tânărul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Tot aseară, la ora 21.09, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe strada Timișoarei, tot în zona Triaj, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Reșița, iar la testarea Drugtest a rezultat că a consumat substanțe psihoactive, aparatul indicând rezultat pozitiv pentru THC. Conform procedurii, și acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice.

În toate cele 3 cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările.

„Legea pedepsește infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. Conduceți responsabil!”, este mesajul polițiștilor cărășeni.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/