42 de ani de carieră, 42 de ani de succes – Celelalte Cuvinte, în concert la Reșița

cc

Să fie rock de top, să fie prima trupă din România care, după plecarea formației Phoenix din țară, a atras într-adevăr atenția publicului cunoscător de muzica elaborată.

Trupa Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea Asta” și vine cu un show complet nou, care va cuprinde cea mai mare parte a pieselor de pe noul disc de studio, într-o serie de concerte de neratat pentru fanii rock și metal.

Albumul, lansat la casa de discuri Universal Music, propune o abordare nouă, dar care păstrează și amprenta clasică cu care Celelalte Cuvinte și-au obișnuit fanii în cei 42 de ani de muzică de calitate. Deși, în general, Celelalte Cuvinte este considerată o trupă de heavy metal, de-a lungul vremii au fost abordate și genuri precum doom metal sau, ulterior, rock alternativ, iar prin albumul Armaghedon, formația ocupă un loc important și în underground-ul rockului românesc.

Pe lângă piese de pe albumul „Lumea Asta”, din concertele turneului nu vor lipsi nici hiturile care au consacrat trupa și nici alte piese din repertoriul ei de-a lungul timpului. Turneul va fi un prilej de reîntâlnire cu fanii Celelalte Cuvinte din aproape toate orașele mari din România și se va întinde pe parcursul mai multor luni.

„Scena este locul unde ne simțim cel mai bine și orice reîntâlnire cu fanii noștri este un prilej de imensă bucurie. Bucuria va fi cu atât mai mare cu cât de data aceasta vom putea să împărtășim cu ei noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”, un album la care am lucrat foarte mult și de care suntem mândri. Vom încerca să ajungem în toate orașele voastre si vă așteptăm să ne bucurăm împreună de noile piese.”, a spus Călin Pop, solistul vocal și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte.

headerexpress cc

Concertul de la Reșița va avea loc la Trust MC Reșița West, în 24 martie, iar biletele pot fi achiziționate pe ambilet.ro.

Data de lansare a noului album Celelalte Cuvinte, intitulat “Lumea asta”, este 17 martie. Albumul, care va apărea la casa de discuri Universal Music Romania, va fi prezent pe toate serviciile de streaming, având și ediții CD și vinil.

Turneul național al trupei Celelalte Cuvinte se va desfășura după următorul program:

17 martie- Hard Rock Cafe București
18 martie- Cafeneaua Artiștilor Buzău
19 martie- Club Doors Constanța
24 martie- MC Trust Reșița West , Reșița
25 martie- Casa Tineretului Timișoara
26 martie- Hardward Pub Cluj
31 martie- Art Rock Cafe Suceava
1 aprilie – Beraria Valhalla – Bacau
2 aprilie- Dome’ s Pub Music & More – Târgu Mureș
6 aprilie- Club Hush Pitești
7 aprilie- Curtea Berarilor Timișoreana Ploiești
8 aprilie- Live Club Câmpina
21 aprilie- Oldies Pub Sibiu
22 aprilie- Aby Stage Bar Rm. Vâlcea
23 aprilie- Pub Universității, București
28 aprilie- Rockstadt Brașov
29 aprilie- Soho Music Hall , Bistrița
30 aprilie- Rock ‘N’ Roll Center Zalău

Express de Banat este partener media al acestui eveniment.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/