CSM Școlar joacă sâmbătă primul meci pe teren propriu în Liga a III-a. „Aceasta este adevărata echipă a Reșiței!”

Microbiștii reșițeni au ocazia de a-și vedea echipa favorită evoluând pentru prima oară în Valea Domanului în acest sezon. Sâmbătă, de la ora 17, CSM Școlar întâlnește în etapa a treia a Ligii a III-a, Seria a IV-a, formația Performanța Ighiu.

Nu va fi un meci ușor, avertizează Leontin Doană, însă antrenorul rosso-nerilor are încredere în elevii săi. „Abordăm meciul la victorie, cu toate că este unul foarte greu, cu o echipă care anul trecut s-a bătut la promovare cu ASU Poli. Dar eu am încredere în băieți și îi simt motivați pentru meciul de mâine. Sperăm să câștigăm meciul de mâine. Lotul este valid. Și-a revenit și Covăsală, el a stat trei săptămâni, având o problemă medicală. A avut un program separat, săptămâna aceasta s-a pregătit alături de noi, l-am luat pentru meciul de sâmbătă, dar o să mă gândesc dacă îl folosesc de la început sau în caz de nevoie să-l introduc în teren”, a spus Leontin Doană.

Tehnicianul formației din Valea Domanului mizează și pe sprijinul fanilor reșițeni, care așteaptă cu nerăbdare debutul pe teren propriu al CSM-ului. „M-aș bucura să vină cât mai multă lume, pentru că aceasta este adevărata echipă de fotbal a Reșiței. Am venit de jos, din Liga a IV-a, acum în Liga a III-a cu răbdare sperăm să promovăm acești copii, care sunt numai de aici, din oraș și din județ. Exceptându-i pe Doda și pe Rădulescu, toți ceilalți sunt băieți din județul nostru și localnici”, a mai spus antrenorul Leontin Doană.

leader board 728 x 90 px

Partida CSM Școlar Reșița – Performanța Ighiu va fi sâmbătă, de la ora 17, pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului. Va arbitra Ioan Iulian Mihai (Rm. Vâlcea), asistat de Marian Truță (Băbeni) și Romeo Popa (Craiova). Observatori: Constantin Faniță (Timișoara) și Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin). Intrarea la meci va fi liberă.